03 marraskuuta, 2012

Rakkauslakka, yllättäen China Glazelta

Lakkana China Glazen Unpredictable. En ole kovinkaan suuri China Glaze -fani, mutta tämä oli just niin ihana kuin kaikissa kuvissa, ja ehkä vielä vähän ihanempi ;) Mun tulee käytettyä liian vähän metallisia lakkoja, varsinkin nyt niitä voisa käyttää kun ei ole kynnet liuskoittuneet pahasti. Keskisormien kynsistä on yhdestä kulmasta lähtenyt kerros, ja peukalot on myös hieman kärsineet. Laitoinkin sen takia pohjalle varmuuden vuoksi Nfu'Oh:n Aqua Basen, koska metallilakoillahan on tapana korostaa epätasaisuuksia.

Unpredictable oli melkoisen ohutta, mutta levittyi kauniisti eikä lähtenyt kaljuuntumaan. Siveltimen vedotkin jäi hyvällä tavalla näkyviin, ehkä juurikin tuon ohuuden vuoksi. Tässä on tosi voimakkaat värien vaihtelut, mutta mun mielestä ne ei oikein näy kynnellä yhtä aikaa, vaan lakka on eri valoissa eri värinen. Kaksi kerrosta kynsillä, ehkä olisi kolmannenkin voinut laittaa :) Tietystikkään kuva ei tee oikeutta, mutta kyllä kärjistä erottuu hieman sitä sinertävääkin väriä josta tykkäsin enemmän :)


Tiesin, että oli ehkä virhe koristella nämä kultaisella, koska se korostaa tuota lakan vihreyttä. Mutta suunnitelmissa oli leima, ja puolikuuksi irtoglitteriä niin en voinut siniselläkään leimata koska en omista sen värisiä hileitä :D Oon tykästynyt tapaan laittaa glitterhileet kynnen tyveen, niinkuin tein tässäkin lakkauksessa. Tuota lakkausta linkittäessä tuli mieleen, että tämä on mun toinen lakka Bohemian-kokoelmasta, ja päädyn laittaan siihenkin kultaista glitteriä tyveen :D

-Color Club, Stuck On You
-Nfu'Oh, Aqua Base
-China Glaze, Unpredictable, 2 kerrosta
-leimaus China Glazen Passionilla XL-laatasta L
-Nfu'Oh, BlingBling-26
-Orly, Polishield

Pitäisi ottaa taas itseä niskasta kiinni, ja tehdä kynsi- ja kynsinauhahuolto. Kynnet pitäisi viilata paremman mallisiksi, eniten mua ärsyttää tuo keskisormen kynsi kun se on niin vino. Biotiiniäkin oon unohtanut syödä. Yritän ryhdistäytyä, ja tänään tai viimeistään huomenna antaa hieman huolenpitoa käsillekkin ;)

8 kommenttia:

 1. ihme ja kumma, tuo lakka ei mua sytytä ollenkaan o.o en tykkää duochromeista ja metalliset lakat menee siinä ja siinä, korkeintaan wettiken metalliset lakat ovat makuuni koska eivät ole (jos näin voi sanoa) "liian" metallisia lol olenpas sekava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin silti :D Minäkään en sellasista paksuista metallilakoista oikein pidä, niinkuin vaikka GOSHin Metallic Purple, mutta juuri nämä ohuemmat on ihania :) Tulipas Wettiksestä mieleen, että mulla on muuten vielä Rain Check syntilaatikossa, täytyypä lattaa kynsille ;)

   Poista
 2. Oi että, tosi kauniit kynnet! On sulla kyllä jo hirmun pitkät kynnet! Munkin varmaan pitäis alkaa huoltaan kynsiä, kun en oo tähän asti tehnyt sitä millään lailla... :D Etusormen kynsi liuskottui ja siitä lohkesi palanen, joten oon taas vähän nysäkynsi. :( Onneksi nämä ovat uusiutuvaa luonnonvaraa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juuri mietinkin, että maltanko poistaa näitä vielä tänään :D Olis yksi idea jonka haluaisin kynsille, muttei vielä malttais luopua näistä, lisäksi poistaminen hirvittää :P

   Voi, otan osaa sun kynsirikkoon, aina ikävää jos joutuu pakosta lyhentää :/ Mulla on ihme kyllä taas kasvanut näin pitkiksi *koputtaa puuta*, mutta yritänkin viilata näitä ettei olisi teräviä kulmia jotka helposti lohkeaa. Vaika kuinka haluaisin kulmikkaat kynsien kärjet, ne ei ole mua varten :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)