20 marraskuuta, 2012

Ranskalainen geelilakkaus

Joskus kesällä jo tilasin huikeaan OPIn geelilakkakokoelmaani Alpine Snow ja Princesses Rule!:n. Tarkoituksena oli tietysti kovasti alkaa tekemään ranskiksia, mutta tänään sain vasta korkattua nuo pullot :D

Saan kälylleni kokeilla kynsijuttuja, hän oli ensimmäinen koekaniini geelikynsille ja geelilakoille. Kun mietin, osaisinko tehdä geelilakoilla ranskista, hän uhrasi omat kyntensä :D Hän epäili tosin, saisiko hänen kynsistään mitään, koska useimmassa ei ollut valkoista kärkeä jäljellä juuri ollenkaan.

Aloitin viilaamalla kynnet muotoonsa, ihan samanmittaisiksi ei kaikkia viilattu, mutta ei ne niin häiritsevästi erimittaisia olleetkaan :) Laitoin aluslakan päälle kärkiin kaksi kerrosta Alpine Snowta, joka oli yllättävän "vetinen", eli ei tasaisen paksun valkoinen kun sen sai kynnelle. Epäilytti laittaa kahta kerrosta, ettei tulisi liian paksu kärki.

Kahden ohuen kerroksen jälkeen todettiin, että lopputulos on ihanan luonnollisen näköinen, ei liian dramaattisen valkoinen. Laitoin päälle vielä kerroksen Princesses Rulea. Halusin kokeilla Swarowskin kristalleja, ja reunustettiin niillä nimettömät ja peukalot. Lopuksi päällyslakka, ja tämä oli noin tunnissa valmis :)
Itse tykkään kovasti lopputuloksesta, ja aloinkin haaveilemaan lyhyemmistä kynsistä :D Mun mielestä ei huomaa, että näissä ei sitä valkoista kärkeä juurikaan ennestään ollut, ja sain pidettyä valkoisen osan sopivan mittaisena ja suhteellisen muotoisena :)

Tänään sitten nakuilen kynsieni kanssa sen verran, että saan ne kuvattua. Periaatteessa ei olisi aikaa lakkailla, ja edellinenkin lakkaus on ollut kynsillä vasta n. 12h :D Mutta haluan osallistua tähän myös, joten illalla tai huomenaamuna on odotettavissa nakukuvia täälläkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)