12 marraskuuta, 2012

Nouseva tähti

Rising Star kynsillä! Pakko sanoa, ettei ollut ihan niin ihana, kuin olin kuvista päätellyt. Mutta kaunis lakka silti, mun sormet on ehkä aavistuksen liian punaisia tälle lakalle. Lakka kuitenkin hohtaa niin kivasti, että olen myyty ;)

Kahdella kerroksella peitti riittävästi, muttei kuivunut niin nopeasti että olisin ehtinyt leimata näitä. Päädyin sitten siirtokuviin, ja laitoin tuollaisia koukeroita, mitä lie. Ne oli kuitenkin sitten kynnellä aika pienehkön näköiset, niin pilkuttelin toisen sivun ja lisäsin keskelle strassit. Vielä olisi mun mielestä saanut kärjissä olla jotain, muttei aika isäinpäivänä kahden yövuoron välissä oikein riittänyt :D
-Color Club, Stuck on You
-OPI, Rising Star, 2 kerrosta
-siirtokuvat
-mustat 2mm strassit
-Oumaxi, musta akryylimaali
-Orly, Polishield

Ihan kivat nämä oli, kovin yksinkertaiset vain. Olisin näissä ehkä toisenkin päivän viihtynyt, mutta seuraava idea jo odottaa! ;)

6 kommenttia:

 1. Hienot oli kynnet molemmat noilla ostamallasi lakoilla:) tosi nopeasti saitkin ne kynsillesi:) olisipa itsellänikin yhtä nopeaa toimintaa aina:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin näitä niin kauan kuolannut, että hyvä kun maltoin olla laittamatta yhtä aikaa kynsille :D

   Poista
 2. miten nuilla akryylimaaleilla toimitaan tarviiko siihen uv uunin vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä maalataan ihan kynsilakan päälle, ja tarvittaessa voi maalia ohentaa vedellä jos haluaa. Ei tarvitse uunia, vaan maalin kuivuttua levitetään päällyslakka ja se on siinä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)