14 marraskuuta, 2012

Niittejä!

Mietein toista tuntia tämän postauksen kirjoittamista :D Päätin että alan kirjoittamaan myös pienen pätkän englanniksi, koska oon huomannut että muutamia lukijoita on myös ulkomailta. Kertokaa, jos englanninkielinen teksti lopussa häiritsee, niin mietin sen jatkamista ;) Ja en ole tästä vielä pahemmin maininnut, mutta Born Pretty Store otti minuunkin yhteyttä yhteistyön merkeissä, ja ajattelin kokeilla :)

Sain valita kokeiltavakseni vapaavalintaisen tuotteen, ja valitsin 3mm hopeisia neliskulmaisia niittejä. Ne saapuivat eilen, ja en voisi olla enempää innoissani :D


Yllätti, miten paljon niitä onkaan tuossa pussissa, oletin että niitä olisi vain muutama. Oon tällaisista haaveillut pitkään, mutta suomalaisista verkkokaupoista näitä ei löydy. Oon aika surkea shoppailija muuten verkossa, niin oli ihana saada niitä tätä kautta, laitoin niitä heti kynsillekkin :)

Lakkasin pohjalle syntilaatikosta kaksi kerrosta GOSHin Black Passionia, joka on metallinen musta lakka. Ihana oli levittää ja siistiä, ja melkein pärjäsi yhdellä kerroksella näinkin pitkät kynnet. Leimasin kärkiin neliöitä, ja aliarvioin leimojen koon, olisi pitänyt vähän ylempää aloittaa. Mutta kyllä niihin vielä niitit mahtui, kuten oli tarkoituskin. Keskisormen kynteen jouduin lisäksi kärkeen vähän jatkaa leimaa, siksi se näyttää vähän hassulta. Nimettömiin laitoin hyvin mielikuvituksettomasti niitit jonoon, mutta tykästyin silti niihin noin :)
-Color Club, Stuck on You
-GOSH, Black Passion, 2 kerrosta
-leimat Konadin laatasta m73, lakkana China Glazen Devotion
-3mm neliskulmaisia niittejä, saatu Born Pretty Storesta
-Orly, Polishield

Kiinnitin niitit isolla tipalla päällyslakkaa, ja tiputin siveltimestä vielä yhden tipan päälle. Lopuksi lakkasin vielä kerroksen koko kynnelle. Yhtään ei tunnu niittien reunat, ja ovat kestäneet nyt ainakin vuorokauden kynsillä, hiusten pesun ja kaikki :) Tykkäsin näistä kynsistä kovasti!

Tämän nyt kerron vain tässä postauksessa, mutta sivupalkista tosiaan löytää koodin, RML91, jota käyttämällä saa 10% alennusta koko tilauksen loppusummasta, ja toimitus on heillä aina ilmainen. En itse hyödy tämän postauksen linkeistä mitenkään, mutta jos 10+ ihmistä käyttää koodia, ovat he halukkaita tarjoamaan arvonnan blogissa :)


In english: Since I've gained readers from other countries, I thought I could start writing short stories in english as well. I apologize my english isn't very good, but I hope it improves along the way ;) I got these 3mm silver square nail art studs from Born Pretty Store to be tested :) I used as base two coats of GOSH's Black Passion. It would have been opaque with only one layer, but I added second, just to be sure. I attached the studs with large drop of top coat, and added two coats over. Studs have been on my nails about 24hrs, and all of them are still there :D In the side bar you find the coupon code for Born Pretty Store, RML91, which gives you 10% off from your shopping cart. They also have free world wide delivery.  If 10 or more people uses the code, they're willing to offer a giveaway in my blog :) I also want to remind you, that I don't get paid by the links in this post :D

12 kommenttia:

 1. Tosi kivat kynnet! Itselläkin juuri saman firman pyöreet niitit kynsillä. Sain juuri valmiiksi ne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Mä arvoin pyöreiden ja näiden välillä aika kauan, en malta oottaa sun niittikynsiä ;)

   Poista
 2. Voi että ku kivat kynnet!^^

  Ja voi itku ku haluan noita niittejääää ;_______;<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne on kyllä upeita, itse haluan lisää eri mallisia ja kokoisia :D

   Poista
 3. Tosi hienot kynnet! Noi niiti on kyllä hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Itse kans tykkään kaikesta metallista, mitä kynsille saa :D

   Poista
 4. Vaaauuuuu! Eikai tarvitse muuta sanoa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tarviiko sitä paljon muuta ;)

   Poista
 5. On kyllä ihanat! :) Noi niitit on kyllä niin kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Niin on, pyöreitä pitää vielä saada ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)