29 marraskuuta, 2012

Mustikkarahkaa ja nonparellia

Tein glittersandwichin. Tylsähkö valinta, mutta sainpas taas pari lakkaa pois laatikosta, ja olen askeleen lähempänä lakkatilausta ;)

Arvelutti laittaa sandwichin pohjalle metallilakkaa, mutta onneksi kävi kerrankin niin kuin arvelinkin, se ei seuraavien lakkakerrosten jälkeen sieltä juuri erottunut. Siis metallisuus, väri kylläkin :)

Ja tapasin tähän mennessä huonolaatuisimman glitterlakan, Party of Five Glitters. Pohja on paksu, sitä on runsaasti ja glitterit saa asetella. Ei varmaan tarvitse muuta sanoa, kun että ärsytti :D Mun mielestä ei ollut yksinään kovinkaan näyttävä, mutta näyttää kummiskin tällaisessa voileivässä ihan kivalta.

Tykkäsin lakkauksen väristä kovasti, ja itse en ole liikaa tehnyt näitä gliitersandwichejä, niin ei vielä kyllästytä. Teitä muita kyllä saattaa ;)
-Color Club, Stuck on You
-Barry M, Lilac Foil, 1 kerros
-Wet n Wild, Party of Five Glitters, "1" kerros
-OPI, Care to Danse?, 2 kerrosta
-essie, good to go

Viilasin tosiaan kynnet lyhyemmiksi. En siis lyhyiksi, kuin aluksi oli tarkoitus, mutta sain näihin suunnilleen hakemani mallin tällä pituudella. Nyt nämä on omasta mielestä nätin mittaiset :)Nähtäväksi jää, joudunko pyöristämään kärkiä viihtyäkseni, mutta näillä mennään hetken aikaa.

10 kommenttia:

 1. muilla voileipäset tuntuu aina onnistuvan! tykkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Riippuu niin paljon päälimmäisestä lakasta, onnistuuko vai ei ;)

   Poista
 2. Ompas kivat! Mun varmaan pitäis joskus kokeilla noita voileipiä tehdä, mutta en oikeesti ole vielä kertaakaan edes kokeillut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mun taas tulee tehtyä niin harvoin, kun ei ole ihan sitä ominta tyyliä :D Ja on tämä vähän luvattoman helppo, että eikun kokeilemaan ;)

   Poista
 3. Mua ei vielä voileivät kyllästytä, sillä en oo sellaisia myöskään juuri tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainakin on joku juttu, että herään vähän myöhään :D Samoin kävi tämän kanssa, niinkuin puolikuun ja ruffianin ;)

   Poista
 4. Ihanat! :)

  Tuo Wet n Wildin lakka on kyllä todella ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Harmi, että sen laatu oli vähän kurja :/ Mutta jos jaksaa taistella, niin nättihän se on ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)