18 marraskuuta, 2012

Synttärikynnet

Jouduin tosiaan edellisessä postauksessa mainitun onnettomuuden vuoksi uusimaan kynnet, vaikkei se kuulunut suunnitelmiin :D Aikaa oli todella vähän, ja puolessa tunnissa sainkin kynnet valmiiksi. Kuivumisaikaakin oli sen jälkeen huimat 10 minuuttia :D

Mulla kävi vahinko emotionilla, ja rikoin mun ostolakkoa. Ostin pari Skyfall-lakkaa, jotka vaan näyttivät niin ihanilta ;) Tässä nyt niistä yksi ihanainen, Die Another Day. Kaksi kerrosta kynsillä, ja reunojen siivoamisen jälkeen oli jo leimauskuiva. Tämä on juuri oikean sävyinen punainen minulle, ja kivasti aavistuksen metallinen(?) pinta <3

Leimasin iki-ihanat tribaalit laatasta A42, ja tein jälleen akryylimaalilla pisteet ympärille. Yksinkertaista, ja kovasti mun mieleen :)




-Color Club, Stuck on You
-OPI, Die Another Day, 2 kerrosta
-leimat laatasta A42, Konadin mustalla
-Oumaxi, musta akryylimaali
-Orly, Polishield

Kuvat on otettu nyt mun uudella järkkärillä, johon en tosin kovin hyvin ole ehtinyt vielä tutustua. Mutta tykkään kovasti, kun tuossa "kourakuvassa" kämmenen pohja on epätarkka, ei näy kaikki juonteet sieltä :D Ostin järkkärin itselleni synttärilahjaksi, kun täytän tänään huimat 30 vuotta :D

Tämä on vielä pakko jakaa teidän kanssa! Juttelin eilen illalla miehelleni, että voisin kolmekymppisten varjolla ottaa itselleni kauan haaveillun toisen tautoinnin. Sitten kun hän vuorokauden vaihtuessa parin tunnin päästä antoi mulle lahjan, oli se lahjakortti tautointistudioon :D Voitte vain arvata, miten onnessani olin ;)

In english: I had about half an hour time to do my nails, and whole ten minutes drying time :D I used two layers of OPI Die Another Day, and stamped tribals from plate A42. Then I added dots around with black acrylic paint. I just loved these nails, they were so me ;)

27 kommenttia:

  1. Noi onkin ihania vahinkoja. Ne lakkapullot nyt vaan hyppää kädelle ja pakottaa sut maksamaan ne kassalla! :D Mullekin on melkein jo vastaavanlainen onnettomuus meinannut sattua... :D Kaunis lakkahan tuo on ja just sopivat koristelut!

    Voi että kun itselläkin olisi vara ostaa järkkäri ton pokkarin tilalle. No ehkä joskus sitten. :) Minkä kameran muuten ostit?

    Aika hyvin tuo sun mies osas lahjan sulle ostaa! Eli hyvin oot saanut koulutettua..? :D


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin positiivisia yllätyksiä, "oho, mä ostin vaikkei pitänyt" ;D Ostin Canonin 600D:n, aattelin riittävän mun käytölle :) Koulutuksesta en tiedä, mutta se todellakin osaa yllättää :D

      Poista
  2. Onnea!! Ja tosihienot kynnet ja tosihyvä tuo uusi kamera! Ja aika söpö tuo sinun miehesi :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oli kyllä ihana lahja, enkä olis kyllä osannut arvata :D

      Poista
  3. Onnea ja hienot kynnet! :)

    Huomaa kyllä eron vanhan ja uuden kameran välillä, vau! Vaikkeivat kuvat ennenkään olleet huonoja ovat ne nyt ainaki todella tarkkoja! Kunpa vain itsekkin saisin uuden järkkärin, omani on jo sen seitsemän vuotta vanha ja no huomaahan se että se on jo vähän jäänyt kivikaudelle laatunsa puolesta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tuolla kuvia saa, ja vielä kun opettelee käyttämään niin vois saada vielä enemmän irti :D Kalliita vain ovat, ei olis ollut ilman synttärilahja-avustuksia varaa ostaa ;)

      Poista
  4. millaista tatuointia oot suunnitellut? ja millainen sun eka tatska on? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyynärvarressa perhonen, nyt oon aatellut lapaluuhun paria liljaa :) Kulmakorun haluaisin kans, tällä hetkellä on huulessa lävistys :)

      Poista
  5. Suuret synttärionnittelut!!

    Ja kuva näyttää muuten tosi hyviltä, samoin kuin itse lakkaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vielä kun saisi värejä kohdalleen, niin alkais olla jo sellaiset kuvat kuin haluan :D

      Poista
  6. Onnea 30-vuotiaalle! Mahtava lahja, sekä itseltä että mieheltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ainakin muistaa täyttäneensä kolmekymmentä :D

      Poista
  7. Iloiset synttärionnittelut! Syntymäpäivien kunniaksi voi vähän kynsilakkoja ostellakin, erityisesti kun ovat niin hienoja kuin Skyfallit. :)

    Posh Trash on saapunut uuteen kotiinsa. Lämpimät kiitokset vielä sinulle, on aivan ihana! Blogijuttu on tulossa ensi viikolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ei ollut niin oaha hairahdus, varsinkin kun kaksi muutakin ovat jo kynsillä niin eivät ehtineet edes syntilaatikkoon asti :D

      Kiva kuulla että on päässyt perille! Ihana, kun tykkäsit ;)

      Poista
  8. Oletkos muuten tehnyt kynsillesi jotain, kun ovat niin mukavan kaarevat tuosta päältä? Jos ymmärrät mitä tarkoitan. Itsellä ei omat kynnet mene ainakaan noin paljon kaarelle, joka olisi kyllä ihan kiva juttu :D Ja muutenkin vaikka mitä yrittää tehdä, niin ei nämä kynnet kasva niin paksuina ja vahvoina, että voisi pitää pitkinä.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärsin :D Kynsien kaareutuvuus riippuu mun mielestä geeneistä. Itsellä kynnet kaareutuu joka suuntaan, sivu- ja pituussuunnassa, ja tietenkin haluaisin tästä eroon :D Sama juttu, kun suorahiuksisena haluaisin luonnonkiharan, mutta luonnonkiharat omistava kaverini ottaisi mun hiukset milloin vain ;)

      Poista
  9. Hirmuisesti onnea! Hahah, aika huippu sattuma miehen kanssa(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ihanaa, kun saa välillä oikeita yllätyksiä ;)

      Poista
  10. Oikein paljon onnea, ihanan lahjan miehesi antoi :) Kivat kynnet, itsekin haaveilen uudesta kamerasta..... :D

    http://dancingwiththenails.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Laita joululahjalistalle uusi kamera ;) Nyt kun itse sain uuden kameran, haaveilen uudesta objektiivista :D

      Poista
    2. Aina löytyy uutta haaveiltavaa! :D

      Poista
  11. Mun mielestä nämä tämän tyyliset kynnet on aina hienompia kuin sellaiset missä on kauheasti kaikkea sälää. Yksinkertainen on vaan kaunista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Oon ihan samaa mieltä, ja siksi täällä nähdäänkin aika vähän överikynsiä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)