31 heinäkuuta, 2012

Tallinnan ja Helsingin tuliaiset kosmetiikkapuolelta

Itseasiassa tuli aika vähän ostettua kynsilakkoja. Tai odotettua vähemmän ;) En ehtinyt läheskään joka paikkaan mihin olisin halunnut, mutta oon enemmän kuin tyytyväinen. Ostoslistalla oli tasan kaksi must-have -juttua, ja molemmat löysin. Nekin oli huulipunia :D Esittelen tässä nyt sitten ostojärjestyksessä.

Aloitettiin reissu miehen kanssa perjantaina töiden jälkeen ajamalla Lapualle, josta otimme ystäväni matkaan. Hänen autolla sitten jatkoimme matkaa Helsinkiin, josta laiva lähti lauantain puolella puoli yhdeltä yöllä. Siihen aikaan ei tietenkään kaupat olleet auki, joten eka kertaa pääsin kaupoille sitten Tallinnassa ;)

Meillä oli vain muutama tunti aikaa, ja olimme suunnitelleet mennä Kristiineen, yhteen suureen ostoskeskukseen. Satama oli kuitenkin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskustasta, ja kun valmiiksi tiesin missä Lushin liike on, halusin pikaisesti pyörähtää siellä. Sieltä sitten lähti mukaan (pikaisen valinnan jälkeen) violetti eyeliner.


Näillä Lushin kosmetiikkatuotteillahan on joku ihmisen ominaisuuteen/luonteenpiirteeseen viittaava nimi. Ja mulla ei ole hajuakaan mitä tämä tarkoittaa, oli vain ihanan värinen :D En ole vielä ehtinyt testailemaan.

Lushin jälkeen sitten napattiin taksi, ja ajettiin Kristiineen. Olin jo valmiiksi tarkistanut, että sieltä löytyy ILU, jossa on hieman "parempia" merkkejä myynnissä. ILUsta ostin kesäkuun reissullakin OPIn lakkoja, koska siellä normihinnatkin on lähes puolet Suomen hinnoista. Siellä sattui nyt olemaan aleräkki, josta löysin allaolevat lakat, ainoastaan Lady In Blackin ostin normaalihinnalla, koska se vain oli saatava kun edellinen on lopussa.



Ensimmäisessä kuvassa pitkään himotuslistalla roikkunut Kast Friday Night ja Swimsuit...Nailed It.

Toisessa kuvassa myös kauan katsellut lakat, joita ei kuitenkaan ole syystä tai toisesta tullut tilattua, The Color to Watch, It's Totally Fort Worth It, ja sitten mainittu Lady in Black. Neljä muuta lakkaa oli alehinnaltaan vähän yli 8 euroa, ja Lady in Black noin kympin.

ILUn jälkeen suunnattiin Prismaan, ja pitihän sieltäkin ostaa jotain kynsijuttuja, kun sattui silmään ;)


Ihanan väriset kynsilakanpoistoaineet, ostin näitä kaksin kappalein jokaista, kun olivat niin söpöjä. Saan laittaa toiset sitten tulevaan arvontaan ;) Jokaisella lakalla on erilainen nimi, aromaterapiaan liittyen :D Toivottavasti ovat hyviä, en ole vieläkään poistanut edellisiä lakkoja niin en tiedä ;) Lisäksi Dependin kynsinauhaöljy.

Prismaa vastapäätä sattui olemaan myös kosmetiikkaliike, ja sieltä vihdoin löytyikin yksi ostoslistalla ollut huulituote.


Rimmelin huulitussi. Olin aluksi epäileväinen tämän suhteen, mutta tämä on taas mainioin huulipuna mitä oon vähän aikaa käyttänyt. Tussataan siis kuiville huulille, jonka jälkeen levitetään toisessa päässä olevaa huulivoidetta antamaan kosteutta. Väri pysyy (kokemusta) huulilla useamman tunnin, vaikka söisikin jotain ;)

Laivalla takaisin Helsinkiin löysinkin sitten Duroyn lämpötaivuttimen ripsille, jota olen kauan haikaillut.


Hintakaan ei ollut kuin 13,90€, eli viitisen euroa halvempi kuin mitä olin varustautunut Sokoksella maksamaan ;)

Helsingissä sitten oli tunti aikaa shoppailulle, ja mulla oli edelleen yksi huulipuna löytämättä. Stokkallakaan sitä ei ollut (kuten ei aiemmissakaan kosmetiikkaliikkeissä mistä olen etsinyt), mutta sieltä ostin sitten pari Orlyn tuotetta.


Kynsilakanohentaja on ollut hakusessa, ja lisäksi halusin koittaa tuota Bonderia, jos se saisi lakat pysymään mun kynsillä hieman kauemmin.

Stokkan myyjän ohjeiden mukaan lähdin etsimään haluamaani huulipunaa Kicksistä, ja sieltähän se sitten löytyi, yhdessä Seche Viten ja mustan glitterluomivärin kanssa ;)



Eli tämä kauan etsitty huulipuna on Clarinsin Instant Smooth Crystal Lip Balm (nimihirviö, mutta muutamien kyselyjen jälkeen tämän muisti jo ulkoa ;D). Ja siis sitä toista sävyä olisi ollut Stokkallakin, mutta etsein juuri Crystal Coralia, koska en ennestään omista oranssia huulipunaa. Ja katsokaa nyt, miten söpö tuo puikko on, jännästi huulivoide tuossa uloimmassa kerroksessa, ja väri sisällä :)


En vielä tiedä pidänkö tästä, väri on ihana, mutta outoa levittää, kun väri ei ole reunalla. Täytyy pitää huulia aavistuksen supussa, ettei tule sitten levitettyä tuota voidetta huulien yli, mutta että saa kuitenkin värin koko huulille :D

Tällaiset tuliaiset, oon niin tyytyväinen noihin lakkalöytöihin, vaikka vähälle huomiolle tässä postauksessa raukat jäivätkin ;) Huomenna täytyy ehtiä tehdä uudet lakkaukset, nämä on auttamattoman kuluneet kärjistä, vaikka muuten ihan hyvänä vielä onkin. On vain ollut järjetön kiire töissä, ja tänään vielä vietettiin pojan 10-vuotis synttäreitä <3

10 kommenttia:

  1. Oi että pitäis itsekin päästä johonkin shoppailemaan oikein kunnolla! Ei puutu paljon, vain rahat ja aika! :D

    Kerrohan miten sait sitten ton lämpötaivuttimen toimimaan. Nimimerkillä omistan ja en osaa käyttää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuon reissun jälkeen joutuu kieltämättä vähän katsoa, mitä ostaa ennen ens tilipäivää ;) Miepäs kerron, kunhan olen testannut sitä :D Pattereiden ostaminen on yllättävän haastavaa kun ei ikinä muista ;)

      Poista
    2. Kokeilin sitä tänään :)) Hyvin se taivuttaa, kesti vain jonkun aikaa lämmetä ensin. Taivutustulos ei ollut ihan huippu paljaille ripsille, mutta kokeilin vielä ripsarin päälle. Loistavasti toimi, miinuksena vain ripsaria liukeni lämmön ansiosta. Mutta uusi kerros päälle, niin hyvä tuli ;)

      Poista
  2. Oi ihania ostoksia!! Minäkin juuri eilen kävin Tallinnassa shoppailemassa! Ensin pari päivää Helsingis ja sit Tallinaan!! Siellä oli kyllä jos jonkinmoista kynsilakkaa ja varmaan olisin ostanut, mutta ei... Kynsilakan ostolakko kun päällä on :( Mutta muuta kosmetiikka sitten tulikin osteltua XD Jos sua kiinnostais oon tekemässä ostoksista postauksen blogiini lähipäivinä. Blogini: mybigbangtheorys.blogspot.com/
    =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Vo miten huonoon aikaan sun lakkalakko olikaan :/ Mut pitääpä käydä sit kurkkimassa mitä oot hankkinut, ja uudet kauppavinkit on aina tervetulleita, joskus niihinkin ehtii ;)

      Poista
  3. Ihania ostoksia! Onko Tallinnassa lakat oikeasti paljonkin halvempia? Ollaan suunniteltu reissua sinne ja tietenkin lakka ostokset kiinnostaa aina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Nuo OPIt on kyllä ostamisen arvoisia, mutta oon kuullut että Virossa esim. flormarit ja Seppälän "halppislakat" olis kalliimpia. Itse en niitä sieltä asti edes etsinyt, niin en tiedä miten tänäpäivänä ;) China Glazea löytää Kaubamajasta, mutten osaa sanoa hintaa... Mitä nyt yleisesti silmäilin, niin kosmetiikka on noin kolmasosan halvempaa kuin meillä :)

      Poista
    2. china glazet on kaubamajassa 7,10e kun alkukesästä kävin hamstraamassa.

      Poista
    3. Kiitos tiedosta! ;) Sieltä sitten varmaan saakin lähimmät ostettua ihan livenä, kun Kicksikin lopetti :/

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)