01 heinäkuuta, 2012

Pinkki geelilakkaus sydämillä

Tein eilen geelilakkauksen pikkuveljeni tyttöystävälle. Mulla tosiaan on vain kaksi geelilakkaa, OPIlta Cajun Shrimp ja Strawberry Margarita. Näistä sitten jälkimmäinen valikoitui kynsille :)

Oon miettinyt mitä koristeita voisi laittaa geelilakkaukseen, ja päätettiin käyttää pieniä heijastelevia sydämmiä. Ne sopikin tähän ihanasti, ja heijastavat valkoisesta vaalean violettiin.

Aloitin viilaamalla kynnen kiillon pois, pyyhkäisin cleanserilla ja laitoin primerin. Jokaista kerrosta kovetettiin 2 minuuttia UV-valossa. Kiinnitin koristelut kahden värilakkakerroksen päälle pisaralla geelipäällyslakkaa, joka kovetettiin ja sitten laitettiin varsinainen päällyslakka. Hyvin jäi sydämmet geelin sisälle.


Yhteensä ehkä alkuvalmisteluineen näihin meni puolitoista tuntia. Ja oli helppoa ja mukavaa puuhaa, toivottavasti sitten pysyvätkin hyvin. Hän lupasi sitten raportoida, kun alkavat kulumaan tai ilmaantumaan :)

Ajattelin laittaa sittenkin itsellekkin geelilakkauksen sormenkynsiin, jos huomenna saisi aikaiseksi. Ne vois ottaa viikonlopuksi aina pois, ja leikkiä normilakkojen kanssa ja vaikka aina sunnuntaisin tehdä työviikolle sitten uudet geelilakkaukset. Jotenkin on alkanut ahdistaa se aika, mikä kynsien laittoon menee, vaikka se kivaa onkin. Pitäisi vain saada niin paljon muutakin aikaiseksi :D Ja voihan niitäkin sitten koristella, mutta se saattaakin sitten tarkoittaa vain paria-kolmea postausta viikossa. Mutta mullahan on nykyisellään ollutkin kova tahti, 5-7 kertaa viikossa ;)

10 kommenttia:

 1. Nätit geelilakkaukset :)

  Tee vain itsellesikin, jos vain siltä tuntuu!

  VastaaPoista
 2. Joo, en tajua, miten jaksat postailla niin ahkerasti. :D Mulla menee sellanen päivä kaks, että saan kynnet lakattua valmiiksi ja sitten vielä päivä kaks, että saan otettua niistä kuvat ja taas se päivä kaks, että saan lisättyä ne koneelle ja tehtyä niistä julkaisukelpoisen postauksen. xD Sää oot siinä ajassa tehny jo monet kynnet.
  Laiskuus on lahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Laiskuus on lahja" :D Nimenomaan, värkkäilen kynsiä, niin säästyn paljon kaikelta muulta ;) Vähän haikea olo, kun niin tykkään lakkailla ja kirjoittaa siitä, mutta pitää vähän saada muutakin viikkoihin mahtumaan :)

   Poista
 3. Tosi suloiset kynnet=)

  Toi olis ehkä ihan hyvä idea laittaa aina viikolle geelilakkaukset! Vai miten kova homma ne on poistaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katsotaan nyt miltä sitten tuntuu, ainahan sitä voi palata tiheämpään lakkaustahtiin, jos alkaa oikein ahdistaa :D Ne on aika helppo poistaa, vaikka aikaahan se vie. Asetonissa foliotekniikalla liotetaan pois, ainakin nämä OPIn soak-off geelilakat, mutta niin varmaan muutkin. Vaikutusaika vaan on jotain reilu vartti :P

   Poista
 4. HAASTE: duoblogi.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)