25 heinäkuuta, 2012

Kesäistä mustaa ja TD-tilaus

Eilen tein työkaverille kynnet. Pohdintojen jälkeen T valitsi mustan lakan, ja hopeiset koristelut. Meinattiin ensin vain leimata, mutta esittelin sitten siirtokuviakin, ja päädyttiin osa kynsistä leimaamaan ja osaan laittaan siirtokuvat :)

Koska hopeinen leimauslakka ei ollut yhtä hohtavaa kuin kuvat, laitettiin pinkit strassit niitä korostamaan. Mun mielestä kynnet oli vielä vähän "tyhjät", ja sain tehdä niihin vielä hopeisia palloja :D

T oli tyytyväinen kynsiin, ja todettiin että kyllä lyhyisiin kynsiinkin voi vastoin yleistä käsitystä saada näyttävät koristelut :)Sitten eilen Facebookissa hehkuttamani TD-tilaus! Lähinnä tilasin geelilakkoja, mutta täytin tilausta sitten normilakoillakin. Kun paketti tuli kotiin, jouduin miettimään mitä ihmettä olin ajatellut lakkoja tilatessa? :D Ei ainuttakaan alus- ja päällyslakkaa tullut tilattua, ja nuo tavalliset lakatkin oli hieman mystisiä valintoja :D Tässä kuitenkin kuvat:


Eli geelilakkoja alus- ja päällyslakka, ja ranskiksia ajatellen Alpine Snow ja Princess Rule. En tiedä haluanko tuota Prinsessalakkaa tavallisena versiona, se jää nähtäväksi kun lakkaan sillä tänä iltana varpaat ;)


Synchro ja Preamp lähikuvassa

Ja sitten nämä "täytelakat". Sainhan näillä toki ruksattua himotuslistalta neljä lakkaa pois ;) OPIn I'm All Ears oli eniten odotettu, samoin Orlyn Preamp Electronica-kokoelmasta. Samaisesta kokoelmasta myös Synchro, joka näyttää aika omituiselta :D Color Clubin Glitter Envy ja China Glazen Drastic. Onhan kaikki ihan nättejä, muttei näissä nyt oikein mitään säväyttävää ollut ;)

10 kommenttia:

 1. Nätit kynnet ja kivoja lakkoja!

  VastaaPoista
 2. En oo vielä raaskinut ostaa noita OPIn geelilakkoja. Jos vaan meet ja kehut ne, niin varmaan sitten tilaan xD Pitäs vaan miettiä, mikä ois hyvä sävy, että tulis käytettyä... Ehkä tuollaiset ranskikseen sopivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäiskö sit valehdella etten tykkää niistä ;D Ne on kyllä hyviä levittää, kuivuu hyvin ja silleen, mutten saa niitä pysymään viikkoa kauempaa kynsillä. Varpaissa kyllä olivat juuri moitteetta neljä viikkoa, kunnes eilen poistin kasvurajan takia ;)

   Poista
 3. Oi vitsi, että haluaisin tuon OPI I'm All Ears-lakan, se on ihana swatchien perusteella... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana <3 Mulla on sitä varpaissa just nyt ;)

   Poista
 4. Tosi kivat kynnet! Kyllä lyhyisiin kynsiin saa hienoja lakkauksia siinä missä pitkiinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Monen suusta vain kuulee, että "tuun sitten laitattaan kynnet, kun ensin kasvatan niitä" :D

   Poista
 5. On alkanut himottaan itseäkin noi geelilakat. Joskus aattelin et ei jaksais 2-3viikkoo samaa lakkaa, mut saahan ne pois kesken jos ei jaksa. Normi lakat taas kuitenkin kuluu välillä niin äkkiä.

  Nätit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja voihan geelilakkauksen päällekkin lakata ;) Itse ajattelin ehkä pitää neon-viikon, että laitan valkosen geelilakan, ja sen päälle sitten vain päivittäin vaihtaa erilaiset neonit kun on hyvä pohja valmiina :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)