09 heinäkuuta, 2012

Kesäistä sadepäivään

Nyt näytillä perjantaina lakatut kynnet. Käytin siis kahta Gina Tricotista ostamaani vihreää lakkaa. Heti kun olin ostanut nämä, suunnittelin tekeväni näillä liukuvärin. Cremeä alle, ja kärkiin kirkkaampaa vihreää.

Nämä aina jaksaa laadullaan yllättää minut, positiivisesti :D Liukuväristä tuli itsessään ihan kiva, harmi kun se jäi kuvaamatta. Värit oli niín kivat ja raikkaat. Levitin siihen päälle sitten Kleancolorin Chunky Holo Cloveria, joka tasoitti liukuvärin huomaamattomaksi, ja muutti vihreän sävytkin erilaiseksi.

Päätin sitten koristeeksi liimailla tarroja. Aika tylsät oli yksinään, niin tein paria erikokoista pilkkua vielä. Pilkkujen oli tarkoitus olla pienempiä, mutta näillä mentiin :D
-Orly, Nail Armor
-Gina Tricot Beauty, Have a Bite, 2 kerrosta
-Gina Tricot Beauty, 74 Python Green, kärjissä
-Kleancolor, Chunky Holo Clover, 1 kerros
-Mavala, White, pilkut
-kynsitarroja
-Seche Vite

Tällä hetkellä kynsillä on lisää Gina Tricotia :D Jos vain kestävät nyt kaksi työpäivää kynsillä, ajattelin nämä tiistaina koristella jos ehdin :) Nyt pitäisi hädissään tilata UV-geeliä ym. tarvikkeita, teen ystävälle morsiuskynnet, ja hän tulee harjoituksiin viikonloppuna. Nähdään vähän miten geelit pysyy, ja osaanko tehdäkkään :D Samalla mietitään hieman koristeluja valmiiksi, jännittävää ;)

14 kommenttia:

 1. Ihania nuo Ginan lakat :) Ja kynnetkin toki ^^

  VastaaPoista
 2. Nuo on kyllä herkullisen väriset! Innolla jään odottamaan postausta kaverin kynsistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka saatatkin joutua odottaan pidempään, näyttäs etten ehdikkään niitä vielä tänä viikonloppuna.... Mut ainaki on enempi aikaa suunnitella ;) Miten se yleensä onkin, kun on kauan jotain suunnitellu niin tulee yhtäkkiä joku yllättävä meno :P

   Poista
 3. KleanColorin Chunky holot kyllä himottaa entistä enemmän kun näitä näkee blogeissa in action. Vois miettiä niiden hommaamista, oon ainakin muista kc:stä tykännyt, kun juuri ostin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas kuolasin sun hankkimia Kleancoloreita, ja päätin että metallit ja glitterit on pakko hankkia :D Näissä Chunky Holoissa oli ensi alkuun vain se vika, kun niiltä odotti liikaa. Nyt kun tietää "mitä ne on" niin ovat itseasiassa ihan kivoja ;)

   Poista
 4. Ihanat liukuvärjäykset! Toi Chunky Holo Cover sopii hyvin tuohon päälle=) Mulla taitaa olla muuten noita samoja tarroja... Kivoja mutta hankalia poistaa!

  Jos iskee tylsä päivä, niin käy hakemassa mun blogista haaste itsellesi=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se oli hetken päähänpisto, ihan onnistunut tosin ;) Huomasin joo kans, että oli hankalia poistaa! Folion kans haudutin, niin sit lähtivät ihan nätisti :D Kiitos myös haasteesta!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)