14 heinäkuuta, 2012

Helmiä ja strasseja

Mun piti tehdä itselle kynnet miehen sukutapaamiseen :) Oon halunnut toteuttaa tällasia "strassiövereitä", ja kun näin nämä Sallan ja Hannelen kynnet, piti suunnitelma ottaa käyttöön heti :) Omani eivät ole lähellekään yhtä hienot :P Alunperin suunnitelmiin kuului pohjaväriksi sininen, mutta aloinkin empiä mekon suhteen. En tiennyt vielä eilen illallakaan kumman laittaisin, sinisen vai mustan, niin päätin tehdä kynnet jotka on vain näyttävät, eikä mätsää kumpaankaan mekkoon :D Sattumalta kuitenkin sopivat yksiin mun Vanamo-korujen kanssa.

Tykkäsin näistä, mutta kyllä meinasi mennä microhelmien kanssa hermot :D Sain niitä asettumaan hyvin, mutta eivät meinanneet tarttua tikkuun millään, ja sillä aikaa oli sit aina kiinnityslakka kuivunut :P Nämä kuitenkin pysyi kynnellä loistavasti, kun laittoi kaksi kerrosta Seche Viteä, niin vielä 24h jälkeenkin on kaikki pikkuhelmetkin tallella ;)

24 kommenttia:

 1. Ehaanat! Pitänee itsekkin toteuttaa jotain vastaavaa 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tällaset on kyllä niin helppoja ja näyttäviä, vaikka aikaahan se vie ;)

   Poista
 2. Onpas näyttävät! Tykkään tuosta miten oot asetellu nuo strassit kynnelle. Ymmärtääkö jos sanon, että niitä on paljon, mutta sopivasti? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ymmärtää kyllä, oon itsekkin samaa mieltä. Onneksi lopetin ajoissa, olis tehnyt mieli laittaa vielä muutama, muttei enää jaksanut ;)

   Poista
 3. Oijoi, aivan ihanat! Valtava homma ollut asetellessa koristeita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vielä kun keksisi paremman työkalun millä asetella microhelmiä, suurin osa ajasta meni tosiaan niiden poimimiseen :D

   Poista
 4. Ihanat! Tulispa munkin tilaamat microhelmet pian niin pääsis itteki koittaan.

  VastaaPoista
 5. Ihanan väriset ! varsinki toi alin kuva kynsistä tekee oikeutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se onkin kyllä väreiltään paras :)

   Poista
 6. Wautsi, tosi upeat kynnet :-o !

  VastaaPoista
 7. Tosi ihanat! Pakko käydä metsästämään eBaysta isoja strasseja ja helmenpuolikkaita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkin huomasin tarvitsevani erikokoisia strasseja, kun ei ole kun noita 2mm. Olis ollut ihana laittaa erikokoisia kirkkaita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)