23 heinäkuuta, 2012

Kultaista Vintagea

Mun täytyy heti kärkeen sanoa, etten osaa erotella eri tyylejä. En tiedä tarkkaan mitä on Vintage, mutta tässä eräänlainen kertomus, joka kuvastaa mun kynsienlaittotyyliä :D Mulla oli suht selvä visio, mitä kynsille haluan. Vaaleanruskeaa, kultaista pitsiä, vintage(?)tyylisiä ruusuja ja helmiä. Ihan niin ei se kuitenkaan mennyt ;)

Eilen Better Nail Day -blogin Sissi kamppaili lakkausten kanssa, ja kävinkin hänelle kommentoimassa, että itse en jaksa aloittaa pilalle mennyttä lakkausta alusta, vaan alan sitten vähemmän viisaasti virheitä peittelemään :D

Tässä kaikki alkoi siitä, kun levitin kaksi kerrosta OPIn French Quarter for Your Thoughtsia, jonka muistin vaaleanruskeaksi :D Tähän väliin liian pian laitettu pikakuivattaja teki kaljuja länttejä.

No, ei se mitään vaikka pohja olikin harmaa, voihan siihen tehdä kultaiset leimat silti. Leimasin sitten eniten pitsiä muistuttavaa kokokynnen kuviota mitä löytyi. Leimat meni ihan pe**eellen, ei leimaantuneet kokonaan ja tärähtivät :D

Sitten vain siirtokuvia läiskimään peitoksi. En tiedä johtuiko Seche Vitestä, vai oliko siirtokuvat huonolaatuisia, mutta eivät tarttuneet millään kynnelle. Sormella ei voinut painaa, kun jäi siihen eikä kynteen. Päädyin painelemaan ne kiinni talouspaperilla, kun olin muutaman noukkinut jo lattialta.

Kärjet olivat vielä surkean näköiset, koska leimat eivät tosiaan olleet kunnollisia. Tämänhän voi aina peittää irtoglitterillä ;)

Lopputulos: yllättävän kiva. Kun ei liian läheltä katso, eikä ala analysoimaan :D Nuo Nufun superkimaltavat glitterit pelasti niin paljon!

-OPI, French Quarter for Your Thoughts, 2 kerrosta
-leimat MagnoNailsin XL-laatasta
-Fab Ur Nails, Stamping Polish Gold
-siirtokuvia
-irtoglitteriä

Nyt on ehkä kynsitouhuja vähän liikaa mun makuun. Itse olen suunnitellut uusivani lakkaukseni joka toinen päivä, niin joka toinen päivä voisi aina tehdä jotain muuta. Nyt on kuitenkin niin paljon tuttujen kynsiä laitettavana, että ehkä ehdin omani laittaa tällä viikolla kahdesti :P Kivahan se on, että ihmiset vihdoin uskaltaa tulla lakattavaksi, mutta nytkin on joka päivälle joku. Yritän postata niistä muiden kynsistä sitten jotain, ettei tule niin pitkää katkosta bloggailuun :D Kuitenkin osa on ihan kynsikoristelujakin, eikä pelkästään geelilakkausta ;)

22 kommenttia:

 1. Nätit kynnet sai aikaiseksi, vaikka eivät sujuneet alussa aivan niin kuin strömsössä! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on kans sama homma, että korjailen/peittelen virheitä, ja teen kynsiä tyylillä "no jotain muuta sit". :D Näistä sun kynsistä tuli kyllä tosi hienot. :) Hyvin korjailtu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Se on monesti helpompaa vaan lisäillä, kun ottaa pois ;)

   Poista
 3. No mutta nehän on tosi hienot!! Mun pitäis myös hommata ruusufanina tuollaisia siirtokuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse haluaisin ihan punaisia ruusuja siirtokuvina, olis ihana yhdistää mustaan lakkaan :)

   Poista
 4. Mullekin varmaan olis helpompaa että peittelisin jälkeni, mutta mulla menee aina hermot ja otan kaiken alusta jos aika vaan sen sallii... Ja taidan ottaa siltikin vaikka ei salliskaan. :D Niin monta turhaa tuntia tulee käytettyä kun ei vaan oo lakkauspäivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas lakkauspäivänäkin oon varannut aikaa vain sen 2-3 tuntia kaikkine pohjatöineenkin. Joskus kyllä saatan poistaa jos tulee ihan järkyttävät, ja sitten mennäänkin yksivärisillä kun aika ei riitä muuhun ;D

   Se on kyllä jännä, että joskus ei vain mikään suju, vaikka kaikki tekiskin "ihan samalla tavalla" kuin ennenkin ;)

   Poista
 5. Hienot! Oikeesti, jos et olisi kertonut, että vastusti vähän niin siihen ei varmaan kukaan olisi kiinnittänyt huomioita:) Leimaukset jää ikään kuin tuonne taustalle glittereiden ja ruusujen viedessä huomion, niin ei tule edes ajatelleeksi että niissä olisi jotain huomauttamista:) Tosi nätit kynnet!.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sen sun postauksen jälkeen tuntui, että pakko itsekin jakaa vastoinkäymiset, varsinkin kun ei niitä olis muuten ehkä niin huomannut ;)

   Poista
 6. Tosi hienot. ITtellä on tosi usein se ongelma et on kauhean tarkka visio siittä miltä kynnen pitäis näyttää ja sit väännänkin niin kauan et todellisuus edes jotenki kohtaa sen vision. Pitäs ehkä antaa välillä lakkauksen viedä siihen suuntaan mihin se on menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä käyn niin tuulella, että kesken pohjan lakkauksenkin saatan vaihtaa suunnitelmaa :D Mutta jonkunlainen visiojuttu mullakin on, jos lähden oikein tekemään suunnitelman mukaan, ja lopputulos ei ole just sellanen kun piti, niin lakkaushan on pilalla vaikka näyttäiskin silti ihan nätiltä ;D

   Poista
 7. Todella kauniit, kumpa itselläkin lopputulos olisi tälläinen kynsifiaskon jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vo kiitos :) Harvoimpa sitä näin saa itsekkään paikkailtua ;)

   Poista
 8. Mulla ei kyllä pinna riittäisi aloittamaan alusta, eli harrastan samaa mokien peittelyä ties millä. Yleensä tuloksena on monimutkaisemmat kynnet kuin oli tarkoituskaan. Sä sait näistä kyllä nätit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, ja mokien peittelyllä "muka" säästää hermojen ohella aikaa ;D

   Poista
 9. Hei vaan! Sallitko lainata valokuvaasi tästä postauksesta?

  Teen omaan blogiini postausta siitä kuinka olen viime aikoina hurahtanut kynsilakkauksiin ja tehnyt blogimaailmassa hienoja löytöjä... Laittaisin kuvasi tähän postaukseen mainiten sinun blogisi ja että kuva on sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta, saat toki lainata :) Hienoa kun kysyit, olen otettu! Viitsisitkö sitten laittaa mulle vaikka linkkiä valmiiseen postaukseen? ;)

   Poista
  2. Nyt löytyy: http://embolens.blogspot.fi/ - kiitos vielä!

   Poista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)