18 heinäkuuta, 2012

Kaverille kynnet, ja paljon uusia kynsijuttuja

Eilen tosiaan tehtiin kaverille kynsikoristelut. Ihana oli suunnitella, kun hänellä oli omiakin ideoita :D Päädyttiin mustaan pohjaan, ja siihen hän halusi punaisilla diamond glittereillä viivat, joiden sisälle eriväriset strassit joka sormeen. Aluksi vieroksuin ideaa, että joka sormessa olisi eriväriset, mutta kivallehan se näytti :) Mun musta lakka oli jo todella paksua, että oli hankala saada sillä lakattua siististi, ja rajojen siivouskin vähän ontui. Yritettiin kuvia vähän vaikka miten ottaa, tämä oli kuitenkin parhain. Miten se onkin vaikeampaa lakata toisen kynnet, ja vielä kuvata niitä? :D Seche Vite muuten söi diamond glitteristä sitä punaista :P


Oon parina päivänä pyörinyt kaupungilla, ja tässä on sitten eilisen ja tän päivän saalis:


Mustaa tylliä, tarkoituksena kokeilla kaverin hääkynsiin, lisäksi vaihtoehtoina kahta erilaista mustaa pitsiä ja yhtä kultaista harmaata. Itse ajattelin kokeilla tuota perhosnauhaa, rusetteja ja isoja strasseja ihan normilakkauksessa. Lisäksi pyörähdys Seppälässä, Gray's Anatomy, Party of Five Glitter ovat vihdoin munkin hyllyssä :D Ihan randomina otin kokeeksi Wet n Wildin liilan cremen, ja uuden mustan lakan Wild & Mildilta.

Anttilassa hypistelin essien kevätkokoelmaa, ja voi että, olisi tehnyt mieli ottaa kaikki :D Ne oli hämmentävästi eripaikassa kuin muut essien lakat, ja ajattelin jo, että niitä ei ollut ollenkaan. Otin kuitenkin ensin mukaan Orange, It's Obviousin ja Licoricen, mutta veinkin ne takaisin uutuudet löydettyäni, ja otin Fear and Desiren ja Mojito Madnessin :D


Lisäksi oli kotiutunut Sallan järkkäämän kirppiksen ostokset (kiitos vain!), essien Barbados Blue ja Mini Shorts :) Ja kaksi muutakin pakettia oli laatikossa:


Sanna Taralta mustaa verkkoa (tilasin tän ennen tylliostoksia, ja unohdin), lisäksi kymmenen purkkia mustia koristeita, hopeisia diamond glittereitä (edelliset on imurissa) ja kaupanpäällisenä sain jännän väristä glitter dustia.


Cesarsilta tilasin kaverin kynsiä varten huoltogeeliä, UV-geelilakan, primerkynän ja geelisiveltimen. Kaupanpäällisenä heiltä saa heinäkuun ajan varvassormuksen, itse sain söpön punaisen kukan :)

Vielä olis TD:n ja pretty.fi:n tilaus tulematta :D Prettyltä odotan huomiselle, siellä olis Nfu'Oh:n glittereitä <3 Sitten taas riittää vähäksi aikaa ostelut ;)

15 kommenttia:

 1. Nätit kynnet ja ihania ostoksia!

  VastaaPoista
 2. Oi mitä ostoksia, meikäläinen täällä tuijottelee kielipitkällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, seikkailumieltä taas vaihteeksi ;)

   Poista
 3. ohhoh kuinka paljon kaikkea uutta ja kivaa ! varsinkin nuo essien lakat, omnom. Odotan innolla Pretty.fin ja TDn tilaustasi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, olipas sullakin :D Mäkin ootan innolla, pretty tulikin jo, ja ihanaakin ihanammat Nufun glitterit ;)

   Poista
 4. Hyvän ostos saaliin olet saanut hankittua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kannattaa vaan jaksaa pyöriä kaupungilla ;) Yleensä pyörähdän pari kertaa kuussa emotionilla ja siinäpä se :D

   Poista
 5. Mä yritän kovasti taistella edelleen lakkatilaushimoa vastaan! Melkein jo päätin että kun se China Glazen Bohemian-kokoelma tulee vasta ensi kuussa, että sitten tekisin tilauksen jenkkeihin... Saapa nähdä pitääkö lakko! Mä oon ostellu nyt niin paljon taas kaikkea muuta kynsiin liittyvää niin lakat on jäänyt vähemmälle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se Bohemian on kyllä ihana :) Mä en edes yritä vastustella, mutta oon luvannut yhden tilauksen kuussa itselleni TD:lle :D Joskus vois sen jättää väliin, ja ostaa tosiaan jonku oikeen kokoelman ebaysta. Nyt viimeksikin joutu vähän väkisin keksiä tilattavia lakkoja ;)

   Poista
 6. Makeet kynnet ja hyvät ostokset! :D

  VastaaPoista
 7. Morsmaikku jo pelolla odottelee, että kuinka kalliit kynslakat sä mulle kyhäät kun näitä luen ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kynslakka ;D Rakkaus morsmaikku ei sellasia mieti, vaan yrittää sitten vain nauttia lopputuloksesta (oli mikä oli) :D

   Poista
 8. Kyllä mä uskon että ihan varmasti nautinkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)