20 heinäkuuta, 2012

FB-ilmoitus, ja Mojito Madness

Eli Rakkaus Kynsiin löytyy nyt Facebookista, saa käydä tykkäilemässä jos haluaa facen kautta linkit uusiin blogipostauksiin. Lisäilen sinne myös tästedes parhaat kynsikuvat, ja satunnaista kynsiin liittyvää hehkutusta voi esiintyä :D

Suuri syy perustamiselle oli, että olen jakanut omalla nimelläni kavereille valtavasti kynsikuvia, ja halusin että voisin jakaa ne vain sellaisille joita oikeasti kiinnostaa ;)

Tykkäys-napin löytää Google-käyttäjäraadin alapuolelta oikeasta sivupalkista.


Ja ettei nyt vain olisi postausta ilman kynsiä, tässä vielä swatch-kuva essien Bikini So Teeny -kokoelman lakasta Mojito Madness:


Melkein mun mieleinen vihreä, ihan en ole vielä varma tykkäänkö vai en ;) Lakka levittyi hyvin, niinkuin essien cremet tahtoo tehdäkkin, kynsillä kaksi kerrosta.  Tätä ei tullut koristeltua, väri alkoi kyllästyttää jo yhden illan aikana :P

6 kommenttia:

 1. mielestäni tuo on ihanansävyinen! Kyllä se mielestäni sinulle sopii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kyllähän se ihan sopii, mutta jotain jännittävää tästä väristä puuttuu ;)

   Poista
 2. Toi lakka on mullakin vähän niin ja näin, toisaalta näyttää tosi herkulliselta, mutta jos sitä kokeilisin omiin kynsiin niin voisin olla eri mieltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullossapa tämä vasta ihanalta näytti, kaupassa, muiden karkkivärien vieressä :D Siinä ständissä jopa pinkit huusi mun nimeä ;)

   Poista
 3. Mä oon miettinyt ihan samaa ton facen kanssa, että ois kiva jakaa oikeasti kiinnostuneille kaikkiak kynsijuttuja. kaunis lakka, itsekin hankin yhden lakan tuosta kokoelmasta ja toinen on vielä hankintalistalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei olis kun ne loput vaan himotuksessa ;D Kyllä mun mielestä tuo face on hyvä idea, jos tosiaan on paljon kynsiasiaa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)