07 heinäkuuta, 2012

Geelilakkausten jälkeinen ihanuus

Huh, lähes viikon postaamattomuus! Mutta voitte uskoa, miten tylsää mulla oli niiden geelilakkausten kanssa :D Maanantaina laitoin, ja keskiviikkona alkoi jo yksi ja sama väri tympiä ;) Torstaina geelilakkasin työkaverin kynnet, niistä tulossa sitten juttua ensi viikolla. Eilen vihdoin ja viimein ehdin poistaa omani, ja oli kyllä ihanaa lakata ja koristella!

Mulla oli vähän erilainen visio näistä kynsistä. Halusin magneettikuvion, jota oli tarkoitus vielä pikkusilla pilkuilla koristella, mutta jostain syystä en saanut lähes yhtään sitä kuviota lakkaan! Kokeilin vielä kahden eri merkin lakalla, mutta ei. En tiedä mitä tein väärin, kun ennen oon saanut ihan hyvin. Tai, no, paremmin ;)

Hätäratkaisuna sitten taas tuota ihanaa siirtokuvaa, johon oon niin rakastunut :D Kolmannen kerran jo näitä kynsillä. Strasseilla vähän väriä, ja kärkiin Chunky Holoa. Oon muuten nykyään ihan tyytyväinen, kun ostin tuon kokoelman! Ihanasti saa hitusen eloa lakkauksiin, jos ei halua mitään kimaltavaa glitteriä.

Olin kyllä ihan tyytyväinen näihin! Oli ihana nähdä välillä jotakin muuta kuin sitä yhtä ja samaa :D Ihan "oikeuksiinsa" ei tuo Chunky Holo pääse, livenä on oikeinkin kiva.



Lakkoina Color Clubin Magnetic Force Hipnotic, ja Kleancolorin Chunky Holo Purple. Tänään käytiin ystävän kanssa Vaasassa shoppailemassa, ja ostin sieltä kunnon läjän lakkoja ;)


Kicksistä löysin tuon ihanan hehkutetun Make Up Storen Brittan! Lisäksi joutuisin odottaa kaksi viikkoa ennen seuraavaa ulkomaantilausta, niin ostin Sechen. Vaikka en ole ihan vielä siitä vakuuttunutkaan, mutta on se halvempi kuin Orlyt Suomessa.


Gina Tricotille oli sattumalta juuri tänään saapunut uusia sävyjä, ja kaikki lakathan siellä on 3 kpl/9,90 e. En osannut valita vain kolmea, niin ostin kuusi ;) Tänään kynsille pääsee nuo vihreät, ne on niin herkullisia!

11 kommenttia:

  1. Tuo Britta on kyllä niin nätti :3 Pitää käydä Sokokselta ja Kicksistä katsomassa, että olisiko jommassakummassa liikkeessä tuota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, ihan vetää vertoja Nufuille <3 Toivottavasti löydät :)

      Poista
  2. Mä en varmaan vois pitää koko viikkoa samoja kynsiä, tämä 3 päivää on ehdoton maksimi, taidan tässä kohta livahtaa siis lakkaamaan... :D

    Ihania noi vihreet lakat tosiaan! Mäkin kävin eilen ja tänään osteleen lakkoja ihan kaupoista, mikä on mulle harvinaista, kun tulee yleensä vain tilattua enää ulkomailta tai huuto.netistä jotain hyviä settejä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika haastavaa se kyllä on :D Mutta vähän pakkotilanne, kun ei oikein enää ehdi joka ilta lakkailla, ja töissä kuluu päivässä lakat :P Itsekään ei erikseen lakkaostoksille tule mentyä, mutta nappaan kyllä mukaan, jos näen kivoja jossain ;)

      Poista
  3. Nätit kynnet :)

    Tuo Britta on kyllä todella nätin värinen, sekä myös nuo muut lakat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Paljon ihania joutui kyllä jättää poiskin ;) Harmi ettei Kokkolan GT:ssa ole yhtä hyvää meikkivalikoimaa.

      Poista
  4. Ihania lakkoja oot ostanu (:

    VastaaPoista
  5. kivat kynnet ja kivansävysiä lakkoja olet tilannut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ostin ne ihan liikkeestä ;) Mua muuten huvitti, kun se myyjä kysyi, että onhan mulla päällyslakkaa, kun lakkaus kestää sitten kauemmin :D Mutta hienoa, että valistavat asiakkaita, kaikki ei välttis tiedä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)