27 heinäkuuta, 2012

Puna-mustaa liukuväriä

Olin lakannut toissapäivänä hiukset kynnet China Glazen Drasticilla. Sen kuoriuduttua paketista ihmettelin, miksi olin tilannut punaisen lakan, ihan niinkuin niitä ei olisi jo tarpeeksi :D Mutta kun sain sen kynsille, en voinut muuta kuin ihastella sitä! Kaunis tummanpunainen väri, toi mieleen hyytyneen veren :D Täällä on swatchit lakasta, omia en saanut onnistumaan. Kuvissa näkyy ihan hyvin eri värivaihtelut, välillä näyttää kirkkaamman punaiselta, välillä taas hyvinkin tummalta :)

Halusin jättää sinälleen, mutta kun lakkasin tosiaan jo keskiviikkona ja pitäisi kestää sunnuntaihin asti, päädyin tekemään siihen päälle liukuväriä. Rakastan punaisen ja mustan yhdistelmää, ja tähän lakkaan se sopikin hyvin. Oon ihan hämmentynyt, miten onnistuin saamaan noin hyvin lakat häivyttymään, vaikka teinkin tän tosiaan vain kahdella värillä ;) Lakat on siis China Glazen Drastic ja Wild&Mildin Black Cat. Tämä on kyllä niin väreiltänsäkin mun mieleen :)




Julkaisin nämä facebookissa eilen illalla, ja kyselinkin olisiko jollain ehdotuksia mitä tähän voisi vielä lisätä jos ehdin vielä tänään. Sain kaverilta ehdotuksen, että lisäisin hopeiset strassit kulmiin. Hyvältä kuullostaa ;) Tein eilen kiekolle muutaman samanlaisen liukuvärin, ja kokeilin erilaisia "päällystelakkoja" niihin. Shine of the Timesia, I Lily Love Youta ja Pirouette My Whistleä. Saattaa olla, että sittenkin jälkimmäisellä vielä kuorrutan nämä, sitten ainakin pysyisivät koko reissun.

Lähdemme tosiaan tänään kohti Viroa, jossa viihdymme huomisen aamupäivän. Sen jälkeen shoppaillaan Helsingistä ne, mitä ei Tallinnasta löydy ;) Muutama OPI saattaa tarttua mukaan, kun ne on "vaan" kympin pintaan siellä. Eli ensi viikon alusta olisi siten mahdollisesti pientä ostospostausta tiedossa ;)

Jos sinä haluat vielä ehdottaa näille kynsille jotain ekstraa, ehdotuksia otetaan vastaan 14:00 asti :D

P.S. Kiitos alla olevasta kommentista Sannulle, kynnet on nyt leimattu! Esitellään sitten maanantaina kun ehtii ;)

22 kommenttia:

 1. Taidat ollakin loman tarpeessa... "Olin lakannut hiukset..."? :D Jouduin pariin kertaan tavaamaan, että onko kyse hius- vai kynsilakasta, hih.
  Hieno liukuväri. Voisit leimata kärkiin jotain raikastuttamaan/kesäistämään kynsiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään olenkin, enemmän kuin luulin :D Miten voi noin väärin kirjottaa (=ajatukset harhailla), se on nyt vaihdettu ;)

   Mutta kiitos! Jos leimailen, leimailen hopealla, mutta se vois tosiaan piristää tätä! Ja antaa enemmän katseltavaa :)

   Poista
 2. Haha, aika hyvä toi hiusten lakkaaminen! Repesin! XD

  Nää lakat näyttää upeilta, mä varmaan jättäsin tällasiksi, etteivät sitten vahingossa mene pilalle jos leimat ei ookkaan hyvät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa aiheuttaa hilpeyttä kanssabloggaajissa ;D

   Nyt kävi niin, että leimasin, ja oli todellakin oikea ratkaisu! Näissä oli jo kaksi kerrosta päällyslakkaa, että yhdet leimat olis saanu poistettua jos ei olis onnistunut ;)

   Poista
 3. Vau, onnistuipa liukuväri tosi hyvin. Teitkö nämä minkälaisella sienellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sellasella vihreällä keittiösienellä, Viledan muistaakseni :)

   Poista
  2. Pitääkin ehkä sellaista kokeilla, että minkälainen liukuväri sillä tulisi minun käsissäni. Voi mies taas kyllä pyöritellä päätään kun ostan keittiösieniä kynsiä varten :D

   Poista
  3. Meillä mies oli tyytyväinen, kun ostin hommaa varten tosiaan keittiösienen, ei tarvinnut enää saksia sen pesusieniä ;D

   Poista
 4. Drastic on kyllä upeimpia punaisia lakkoja, joita oon nähnyt. Ja toi liukuvärihän näyttä hirmu kivalta! Voisin joskus kokeilla samaa(;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tämä oli kyllä munkin mielestä yksi mahtavimpia :)

   Poista
 5. tosi hieno liukuvärjäys!! ;o

  VastaaPoista
 6. Näyttää tosi hyvältä nuo värit liukuvärinä! Ihanat!

  VastaaPoista
 7. Tosi hienot ja mielettömän hyvin onnistunu liukuvärjäys! :D pitää itekki kokeilla stan ja punasen yhdistelmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta ja punainen on kyllä ihana yhdistelmä :)

   Poista
 8. Aivan sikamahtava liukuväri!! ja kauniskin vieläpä:D

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava liukuväri. :) Tämän saatan varastaa joskus, sen verran hieno idea.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)