14 huhtikuuta, 2013

Vihreä kirahvi

Halusin liukuvärjätä ja leimata. Halusin käyttää yhtä tiettyä kuviota, jota en ollut vielä osannut yhdistää mihinkään. Nyt päätin, että sille sopii vaaleanvihreä pohja.

Liukuväri on kovin "hienostunut", koska mulla ei muka ollutkaan montaa vihreää, jotka sopivat sävyiltään yhteen. Päälle töpötelty lakka oli vielä hyvin läpikuultava jelly, ja jos ei olisi jäänyt röpelöistä pintaa, en olisi voinut olla varma, että mitkä kynnet on jo töpötelty :D Lakkasin liukuvärin päälle vielä kerroksen Chunky Holoa, silläkin uhalla, ettei siitä jäisi enää mitään jäljelle.

Olin saanut muutamaan kynteen leiman, kun kuvio alkoi mun mielestä näyttää kiravilta. Leimasin kuitenkin loputkin kynnet, mutta päätin vahvistaa ja lisätä kuviossa olleita pilkkuja tämän mielikuvan poistamiseksi :D
-Color Club, Stuck on You
-Gina Tricot, Have a Bite, 3 kerrosta
-NYX, Primary
-leimat Konadin valkoisella, laatasta A51*, XL-stampperilla*
-Oumaxi, valkoinen akryylimaali
-Seche Vite
*tuotteet ostettu alennuskoodilla MiMaxilta

Pahoittelen, jäi näköjään päällyslakat siivoamatta kynsinauhoilta :/ Mutta ihanan raikkaat näistä ainakin tuli, ja oikein tarkasti katsoo, niin tyvi on hieman vaaleampi kuin kärki. Chunky Holo ei kuvissa oikein erotu, mutta livenä on sitäkin kivempi ;)

In english: I wanted to do a gradient with light green. I didn't have many greens which would work together, so the gradient is very "delicate" ;) I stamped an image with white, and somewhere along the way it started to seem like a giraffe to me. So I enhanced and added dots in the image.

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat! Toi vihreä on tosi kiva puhtaan lime.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Näistä vihreistä tuli kyllä kiva yhdistelmä :)

   Poista
 2. Tykkään, vaikka vihreä ei lempiväreihin kuulukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mulla taas menee melkein kaikki vihreät ja siniset ;)

   Poista
 3. Oikein ihanat ja keväiset kynnet (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)