10 huhtikuuta, 2013

Mustaa kasvillisuutta

Kävin eilen Emotionilla, kun tarvitsin valoa heijastavaa puuteria, ja We Care Iconin puuterit on kuun loppuun asti 5e/kpl. Siellä juuri alennettiin OPIn Germany-kokoelmaa -30%, ja My Very First Knockwurst ja Nein! Nein! Nein! OK, Fine! lähtivät mun kanssa kotiin. Nämä on sellaisia sävyjä, joita en tulisi varmaan muuten ostaneeksi, jollei alennus ;)

Ensimmäisenä kynsille pääsi Knockwurst. Sain tästä kahdella kerroksella peittävän, mutten kovin tasaista, niin päätin laittaa päälle kerroksen She Walks in Beautya. Siinä sitten miettimään, miten sitä voi enää koristella? Kaunis lakkaus, mutta ehkä vähän tylsähkö.

Kokeilin leimata valkoisella ja kultaisella, mutta ei näyttänyt hyvältä. Otin leimaukset pois, ja meinasin jättää pelkälleen, kunnes päätin kokeilla vielä mustaa.Valitsin tuon aiemminkin käyttämäni lehtikuvion, kun siitä tulee vähän pitsimäinen vaikutelma. Se sai sitten tulla kaikkiin kynsiin, ja melko tyytyväinen oon tähän valintaan.
-Color Club, Stuck on You
-OPI, My Very First Knockwurst, 2 kerrosta
-a england, She Walks in Beauty, 1 kerros
-leimat Konadin mustalla, laatasta BM-316, XL-stampperilla*
-Seche Vite
*tuotteet alennuskoodilla MiMaxilta

Ehkä aavistuksen syksyinen lakkaus, mutta enköhän mä näillä vielä huomiseen kestä. Jos sitten lakkaisi jotain vähän keväisempää ja nätimpää ;)

Kokeilin muuten vielä tähän lopuksi tarkistaa googlesta tuon BM-316 laatan, että olihan se varmasti se, kun en jaksanut hakea laattoja erikseen. Google korjasi hakusanaksi "kätevästi" BMW-316, ja mulla oli ruutu täynnä nättejä bemareita :D

In english: This is two coats of OPI My Very First Knockwurst, and one coat of a england She Walks in Beauty. I had hard time thinking decorations for this combination, and I tried stamping with white and gold. Neither one looked good, so I took them off. Then I thought of stamping black leaves, which looks kind of lace.

11 kommenttia:

 1. Todella kiva lakkaus, eikä edes omaan silmään syksyinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mun mielestä nuo näyttää putoilevilta lehdiltä :D

   Poista
 2. Tuo Knockwurst on ihana, ostin sen myös viime viikolla Sokoksen alelaarista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännittävä, itse en ole ihan varma, että tykkäänkö vai en ;) Mutta tosiaan onneksi oli alessa :)

   Poista
 3. Tosi nätti lakkaus, musta ja vaalea sopii aina hyvin yhteen, tyylikäs lopputulos :)
  Haha googlen kätevää korjausta :D Joskus mun mies aina vertailee jotain mun lakan sävyä "Tuo on sen ja sen auton värinen" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, jotain hienostunutta näissä oli :)

   Aika hauska :D Mä oon taas ajatellut, että ihan sama minkä värinen auto me ostetaan, mulla varmana löytyy sen sävyinen kynsilakka ;)

   Poista
 4. Oi, ihana lakkaus, jotenkin vain tykkäsin tästä <3

  VastaaPoista
 5. Niin millä noi kuviot on tehty ? :) aivan ihanat kynnet !! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne on leimattu, yllä kuvattu käytetty lakka ja laatta ;) "Tutoriaali" tunnisteella oikeasta reunasta löytyy vielä ohjeet leimaukseen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)