22 huhtikuuta, 2013

Polka.com

Eilen piti saada nopeasti jotain kynsille, ja päätin, että se jokin olisi OPIn Polka.com. Aikani valitsin sopivaa pohjaväriä, ja päädyin essien Splash of Grenadineen.

Olin ollut todella epäileväinen tämän glitterlakan suhteen, vaikka olinkin katsellut sitä hyllyssäni jo toista kuukautta. Laitoinkin sitä ensin vain kynsien tyviin, mutta aattelin vielä kokeilla, miltä se näyttäisi koko kynnellä. Lakkasinkin nimettömät ja peukut sitten kokonaan. Pullosta ei vain ollut erottanut kaikkia ihania sävyjä jota tässä on, eikä näissä kuvissakaan kauniin liilat glitterit oikein erotu :)
-Color Club, Stuck on You
-essie, Splash of Grenadine, 3 kerrosta
-OPI, Polka.com, 1 kerros
-Seche Vite

Tämän jälkeen olisikin enää yksi lakka kokeilematta EuroCentrale -kokoelmasta, Can't Find My Chezbook. En ole vieläkään keksinyt mitään kivaa sen kanssa, joten uskon, että se saa odottaa vielä vähän aikaa.

Töissä pitää kovin kiirettä, joten postauksia ei ole tällä viikolla ihan joka päivälle tulossa. Hyvä jos saan edes joka toinenkaan päivä lakkailtua, mutta ensi viikolle pitäisi helpottaa, ja löytyä taas vähän sisältöä blogiinkin ;)

In english: I was really sceptic towards this OPI Polka.com first, but when I got it on my nails, I liked it. First I layered it only to bottom of my nails, but then I wanted to see how it would look on the whole nail, so I polished ring fingers and thumbs entirely.

12 kommenttia:

 1. Ihanat! Tuo pohjaväri tuo kivasti glitterit esille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Se oli ihan kiva, kun ei ollut yhdenkään glitterin värinen, niinku ensin meinasin :)

   Poista
 2. Ompa aika mukavannäköinen tuo Essie! Ja koko lakkauskin, sulla on kyllä niin silmää yhdistelmiin :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen pyöritellyt tota Polka.comia hyppysissäni useamman kerran ja aina jättänyt sen kauppaan. En osaa päättää pidänkö vai en. Tässä yhdistelmässä kyllä toimii ihan moitteettomasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mä todennäköisesti olisin jättänyt ostamatta jos ei olisi tullut muiden muassa, mutta ihan hyvä kun tuli :D

   Poista
 4. Polka.com on ihan mahtis lakka. Pelittää tosi
  monen lakan kanssa, niinkun täskii ... =)

  Ootko Notin Mousie about it lakkaa kokeillut ?
  Musta siit on hankala saada sydämii kynnelle, onks
  vinkkejä siihen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä vaikuttaa kyllä hyvin yhdisteltävältä, ja levittyikin mukavasti :)

   Oon kerran kokeillut tuota lakkaa, ja siitä on kyllä erittäin vaikeaa saada niitä sydämiä kynnelle asti :D Valitettavasti mulla ei ole muuta keinoa antaa, kuin vain kärsivällisyys, joka itsellä on tuollaisten tapausten kanssa melko vähissä ;D

   Poista
 5. Pirteä yhdistelmä! Polka.com on ainoa lakka joka mulla on enää jäljellä Euro Centraleista ja se vielä odottelee sopivaa kaveria, en ole osannut päättää, mihin yhdistäisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tässä oli tosiaan se vaikeus, että tälle sopii liian moni lakka seuralaiseksi ;)

   Poista
 6. Kiva laukkaus! :) Itse olisin laittanut alle ehkä mustan, mutta tämäkin väri yhdistelmä toimii kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mulla kävi kans mielessä, että ens kerran kokeilen yhdistää mustan kanssa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)