17 huhtikuuta, 2013

Vaihtokauppa se on, joka kannattaa

Lakkavaihdokit-sivun perustamispäivänä tuli heti kolme ohittamatonta vaihtotarjousta! Halusin esitellä ne erikseen, pieni kurkistus, mitä tullaan lähiaikoina näkemään kynsillä ;)

Ensimmäisenä Lunalii tarjosi Orlyn Spazmaticia vaihdossa OPIn Goldeneyeta vastaan:


Tämä on niin kaunis, kauniimpi, kuin osasin odottaa. Sinisen ystävänä en tietenkään voi omistaa liikaa sinisiä, eikä varsinkaan glitterlakkoja ;) Tälle olisi jo eräänlainen ranskis suunniteltuna.

Seuraavaksi Sannu tarjosi hivenen haikena omista kätköistään Orlyn Space Cadetia, joka on ollut mun himotuslistalla todella kauan. Vaidettiin kaksi lakkaa, ja valitsin hänen sulle-mulle -sivulta vielä China Glazen Cha Cha Cha:n. Vaihdossa minulta lähti OPIn My Very First Knockwurst ja OPIn Suzi Takes the Wheel.


Oih, rakkautta! Space Cadet on jo kynsillä, ja voin hyvin kuvitella miten vaikeaa siitä on ollut luopua. Anteeksi nyt, jos kierrän veistä haavassa, lisää huomisessa postauksessa ;D Innolla odotan myös Cha Cha Cha'ta, sen verran kauniin vihreä se on :)

Ja vielä Emilia otti yhteyttä ja tarjosi mielenkiintoisen väristä OPIa, Nice Hands...Great Nails. Pelkästään nimen perusteella jo otin tämän lakan, ja tietysti myös kauniin kesäinen korallinen oranssi viehätti. Vaihdossa annoin Color Clubin Space Casen, ja arkin siirtokuvia.


Lakkasin tämän heti tikulle, ja hämmästyin ihan, kun tämä oli pienemmällä pyöreällä sudilla, kuin mikään muu mun OPI :) Hyvin kaunis väri, heti aurinkoisella ilmalla tämä pääsee kynsille ;)

Kiitos vielä asianosaisille näistä vaihtokaupoista, ainakin täältä päästä löytyy tyytyväinen kynsilakka-addikti ;)

In english: I traded a few nail polishes, and these are what I got in exchange :) I'm so happy!

4 kommenttia:

 1. Kieltämättä tuo kadetti näyttää tuossa kuvassa ihan hyvältä :D! Onneksi sisällön laatu ei ollut mulle mieleen, niin ei iske katumus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :D Oon nyt jopa kaksi päivää viihtynyt se kynsillä ;)

   Poista
 2. Odotan mielenkiinnolla mitä saat aikaan tuon Spazmaticin kanssa :) Meinaan kanssa tehdä oman pikkupostauksen Goldeneyesta kunhan kerkeän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös minä odotan, mitä sä keksit! Mä en osannut muuta tehdä Goldeneyella, kuin töpötellä sitä kynsien tyviin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)