09 huhtikuuta, 2013

Kruunuja

Edellisillä kynsillä tuli oltua melkein kolme vuorokautta, ja menin lopulta niissä katsomaan yhtä bändiä. Mun kynnet ja illanvietto ei sovi yhteen, ja onnistuin lohkaisemaan kahdesta kynnestä kulmat pois. Viilasin sitten kulmat pois kaikista, ja nyt mun kynnet on ovaalin muotoiset.

Ajattelin, että kiva lakka vois piristää tätä kynsimasennusta, ja lakkasin kynsille a englannin Princess Tearsin. Mulla oli koristelut suunniteltuna tälle ennen kuin olin tätä tilannutkaan :D Pääsin vihdoin kokeilemaan noita 3D-kruunuja, jotka aikanaan ebaystä tilasin. Kaveriksi niille laitoin kruunusiirtokuvat, kun en uskaltanut kaikkiin kynsiin noin ulkonevia koristeita laittaa ;) Laitoin viimeiseksi vielä kuvan, josta näkyy miten isot ne oikeasti on.

-Color Club, Stuck on You
-a england, Princess Tears, 2 kerrosta
-3D-kruunut
-siirtokuvia
-Seche Vite

Nämä kruunut oli täydelliset malliset mun kynnelle, sopivan kaarevat ja leveät. Epäilin niiden kestoa, kun kiinnitin ne pelkällä päällyslakalla alta, mutta on ne nyt ainakin salaatin teon, saunomisen ja nukkumisen kestäneet ;)

Mutta tästä ovaalista kynsimallista vielä, mun mielestä se ei sovi mun sormille ollenkaan. Voi olla että viilailen näitä pikkuhiljaa tasaisemmiksi kärjistä, kyllä sitä tähän vaiheeseen harrastamista jo tietää, mikä on se oma juttu... Että jos jonkinlaisia välivaiheita tässä tullaan varmasti vielä näkemään, ennenkuin olen tutussa ja turvallisessa mallissa ;)

In english: I broke two of my nails, and wanted some nice polish to comfort the depression it caused. This is a england Princess Tears, and I wanted to try these 3D-crowns with it. I loved the crowns, they had perfect curve for my nails. I was worried they would fall of because they're so big, but they've lasted almost a day now. I didn't want them on every nail, so I used also water decals.

10 kommenttia:

 1. Tuo color clubin lakka on tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on a englannin lakka, mutta kaunishan se on silti ;)

   Poista
 2. ihanat kynnet ja nuo siirtokuva kruunut! pakko saada! mistä ostit? :D

  VastaaPoista
 3. Olispas ollut kiva kun salaatista olis tollanen kruunu löytynyt;)

  Kauniit kynnet! Mä en uskalla käyttää noin isojayksittäisiä koristeita. Joten kohta varmaan käytän kun näin sanoin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän oliskin, jos ne siellä olisi ollut :D Kauppareissulla sitten eilen yksi hävisi, muut pysyi kyllä, kunnes poistin ne :)

   Kiitos! :) Niin siinä monesti käy, kun jotain kieltää :D Mulla kävi sama crackle- ja magneettilakoilla, "minähän en tuollaisia hanki" ;)

   Poista
 4. Tuo lakka on kyllä upea, pitää jossain vaiheessa itsekin hommata tuo lakka! :) Nätit kynnet oot jälleen kerran tehny (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kyllä kannattaa! Tuo lakka tulee taatusti pääsemään kesällä kynsille uudestaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)