02 huhtikuuta, 2013

Naisen etuoikeus

Uhkasinkin "suomentaa" melkein jokaisen EuroCentrale-lakan nimen postauksen otsikoksi, mutta tämä meinasi tuottaa päänvaivaa :D Luulen lakan nimen viittaavan Prahan lisäksi etuoikeuteen (=prerogative).

Lakkasin nämä kynnet jossain vaiheessa viime viikolla. Tämä A Woman's Prague-ative on hämmentänyt mua nimen lisäksi suuresti. Näin ihanan säihkyvä lakka, mutta kuitenkin vähän omituisen värinen. Oletin tämän olevan kirkkaampi oranssi, mutta tämän onkin rusehtava oranssi. Kupari? Lakkaa on muistaakseni kolme kerrosta, oli helppo levittää, ja kuivui nopeasti.

Laitoin tähän nopeat siirtokuvat koristeeksi, ja taas yhdistän oranssin (se on nyt oranssi!) koukeroiseen mustaan kuvioon.
-Color Club, Stuck on You
-OPI, A Woman's Prague-ative, 3 kerrosta
-siirtokuvat XL-arkista*
-Seche Vite
*tuotteet ostettu MiMaxilta

Olisin kovasti halunnut ehtiä laittaa muutaman kultaisen microhelmen kukkien keskustoihin. Toisaalta hyvä, etten ehtinyt, koska näillä piti viettää kaksi vuorokautta. Mulla kun tahtoo microhelmet rapista pois jo päivässä.

In english: This polish was very confusing to me. I expected it to be more orange, since it's so shimmery. But it was brownish, or copper-toned. As I recall, I went with three layers, this mani is from last week. I was in a hurry, so I used water decals for decoration.

13 kommenttia:

 1. Mulla jostain syystä ei näkynyt tää postaus lukulistalla... Osaatko yhtään sanoa miksi, kun kaikki muut ovat näkyneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Tarkoititko Bloglovinia, vai Bloggerin hallintapaneelia? Itsellä ei näy tämä Bloglovinissa vieläkään, vaikka on jo reilu viisi minuuttia sitten julkaistu. Tarkistin syötteen osoitteen, ja sen pitäisi kyllä olla kunnossa. Laitampa vielä Bloglovinin ylläpidolle viestiä, samanlaista ongelmaa oli myös viime viikolla :P

   Poista
  2. Tarkoitin bloggerin hallintapaneelia, mutta nyt se näkyy, vuorokausi myöhässä... Tiedä sitten mistä johtuu :P

   Poista
 2. Ompa hieno lakka:) Ja niin myös kynnetkin:)

  VastaaPoista
 3. On muuten kynnellä parempi kuin tuossa pullossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi sitä ei varmaan ole tullut aiemmin testattuakaan, kun on tosiaan pullossa melko mitättömän näköinen :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Olihan se ihan nätti, mutta mun mielestä sopisi paremmin johonkin syksyn kokoelmaan :D

   Poista
 5. Kaunis lakka! Tää jäi oikeastaan vähän harmittamaan, kotiutin vaan niitä pastelleja vaikka tod. näk. olisin tykännyt tästä enemmän:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kokoelma oli kyllä itselle hieman pettymys, kuvittelin melkein kaikki värit kirkkaammiksi, kuin ne olivatkaan. Vaikka olihan siellä muutama helmikin joukossa ;)

   Poista
 6. Jotenkin kyllä tykkään tuosta väristä kun hetken katsoo aluksi ei kauheesti miellyttäny silmää :) Kivat kynnet oot tehnyt (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en osannut päättää, että tykkäsinkö vai en :D Mutta näitä siirtokuvia kyllä katseli mielellään ;) Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)