18 huhtikuuta, 2013

Avaruuskadetti

Ensimmäisenä piti päästä lakkaamaan Orlyn Space Cadetilla, sen verran kauan oon sitä himotellut! Googletettuani vähän aikaa, tulin siihen tulokseen, että viisaampi ehkä laittaa jotain toista lakkaa sen alle, kun ei kuulemma neljälläkään kerroksella ole täysin peittävä. Päädyin OPIn Meet Me on the Star Ferryyn, jossa on vähän samaa väriä, kuin Space Cadetissa. Tätä lakkaa täytyy ehdottomasti vielä kokeilla kerrostaa myös mustan ja vihreän päälle :)

Nopeasti leimasin nämä kultaisella, ja tuollaisella oudolla kuviolla. Yritin vähän jättää lakkaakin näkyviin, koska se oli niin kaunis! Alemmat kuvat, jotka on otettu ulkona iPhonella antaa parhaimman käsityksen Space Cadetista. Siinä on kyllä pientä microglitteriä, mutta se ei näy niin paljoa, kuin ensimmäinen salamalla otettu kuva antaa ymmärtää :D

-Color Club, Stuck on You
-OPI, Meet Me on the Star Ferry, 2 kerrosta
-Orly, Space Cadet, 2 kerrosta
-leimat Barry M - Gold Foil, laatasta A51*, XL-stampperilla*
-Seche Vite
*tuotteet ostettu alennuskoodilla MiMaxilta

Ehdottomasti oli kaiken himottelun arvoinen tämä lakka! Varsinkin viimeisestä kuvasta näkee multichrome-efektin kynsien reunoilta :)

Tänään ajattelin kokeilla tehdä ranskiksen pitkästä aikaa, josko kynnet olisivat jo tarpeeksi pitkät sellaiseen. Varmaan jotain mustaa ja hopeaa siis luvassa huomiselle ;)

In english: This is Orly Space Cadet, two coats over OPI Meet Me on the Star Ferry. I love this multichrome polish, and I have to try layering it also over black and Green to get even more out of it ;)

10 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla!
  Ja tuli mieleen et voiko tavallisella kynsilakka tehdä konad leimauksia vai täytyykö sen olla konad kynsilakkaa? Jos ei niin miksi ((:?
  vilppusblog.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kyllä tavallisillakin kynsilakoilla voi leimailla, kunhan ovat tarpeeksi pigmenttisiä :) Lähinnä kokeilemalla selviää, mitkä siihen sopii. Tunnisteella "leimaus" voit katsella mitä mä käytän, ja googlesta löytyy lisää ;) Esim. China Glazen Romantica-kokoelman lakat on loistavia leimailussa!

   Poista
 2. Mäkin oon himonnut tota Space Cadettia, eikä tää yhtään laske himotusta tuota kohtaan! :)

  VastaaPoista
 3. Hih, minä taas oon hyvilläni, et se pääsi rakastavaan kotiin. :) Tykkään knokvurstista enempi ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa! Tästä pidetään kyllä hyvää huolta täällä ;)

   Poista
 4. Ihanat kynnet!
  Jos joskus päätät luopua tuosta O.P.I:n Meet Me on the Star Ferry lakasta niin muista miut! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Tämä löytyy tuolta lakkavaihdokit sivulta. Lakkasin sillä nyt toisen kerran, ja kyllä edelleen meinaa pysyä siellä sivulla ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)