30 huhtikuuta, 2013

Ihanaa tekstuuria ja uusi yhteistyökumppani

Jos aloitetaan vaikka yhteistyöuutisilla! En halua pitää blogiani mainospaikkana, mutta hyväksi todettujen verkkokauppojen kanssa teen mielelläni yhteistyötä! Adenina -verkkokauppa haki bloggareita yhteistyöhön, innoissani jätin hakemuksen, ja he hyväksyivät sen :)

Heillä on hyvä valikoima, lakkamerkeistä löytyy mm. China Glaze, Orly ja ainoana Suomessa a england. Siirtokuvat ovat hyvälaatuisia, ja niistäkin löytyy paljon vaihtoehtoja. Palvelu on mukavaa, henkilökohtaista ja nopeaa. Eli uskallan ja haluan suositella muillekin ;) Kuvallinen linkki verkkokauppaan löytyy oikeasta sivupalkista!

Esittelen samalla tänään saapuneen tilaukseni heiltä:


China Glazen Laser Lime. Näin tämän Bambin esittelyssä, enkä voinut ohittaa moista ihanuutta! Hopeisia glittereitä ei voi olla liikaa, joten tilaukseen pääsi myös China Glazen Polarized ja a englannin Merlin. Lisäksi muutama arkki siirtokuvia, pari hyrrällistä fimoja, sekä uusi XL-stampperi :)

Jos sitten siihen lakkaukseen :) Mulla olisi yhdet mustat niittikynnetkin esittelemättä, mutta leikitään nyt vapun ajan tekopirteää, ja esitellään keväisiä kynsiä ;)

Nämä lakkasin eilen, en voinut olla kokeilematta ihanaista Barry M:n Ripley Roadia. Kaunis väri ja röpelöinen pinta ilman mitään ylimääräisiä glittereitä. Ei sillä, rakastan Liquid Sandejakin, mutta tämä oli ihanaa vaihtelua :)

Olisi ehkä voinut olla vain yksivärisenäkin, mutta päätin laittaa Orlyn Haloa pariin kynteen, että saa senkin kokeiltua. Halo sopi kivasti Ripley Roadin kanssa, ja mattasin vielä glitterillä päällystetyt kynnet, etteivät ne kiiltäisi.

Näin jälkiviisaana tuota glitteriä olisi voinut töpötellä vain kaikkien kynsien tyviin, mutta ensi kerran ehkä sitten ;)

En aio tänä vuonna tehdä mitään erikoisia vappukynsiä, koska olen huomenna töissä. Mutta siitäkin huolimatta: Oikein iloista vappuaattoa kaikille! :)

15 kommenttia:

 1. Onpas ihanan värinen tuo Barry M! Mä en olekkaan vielä kokeillut yhtään tekstuurilakkoja joissa ei oo glitteriä, jos joskus hankin niin tää ois varmaan se minkä ostaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä nätti, vaatteissa en ole innostunut tästä väristä, mutta kynsillä kyllä :) Mä himoitsen vielä niitä Zoyan tekstuurilakkoja, niissä oli kans kivoja värejä :)

   Poista
 2. Uuh, väri on kyllä niin kaunis. Olisin halunnut tämän mutta vain jotain persikkasävyä oli jäljellä Asosilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakaan se persikka ei oikein himottanut, onni oli, että ehdin tämän saada. Toivotaan, että sinne tulee vielä lisää varastoon :)

   Poista
 3. Minusta nuo glitterillä tehdyt kynnet on tosi kauniit. Lakka vain näyttää sille, että se naarmuuntuu herkästi, toivottavasti näin ei ole, ku on niin nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Lakka kesti kyllä todella hyvin kynsillä, ei lohkeillut eikä mitään. Tosin pidin sitä vain päivän, mutta sen aikaa ainakin pysyi hyvänä ;)

   Poista
 4. Ihanan värinen tekstuuri! <3 Kauniisti toteutettu lakkaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tekstuuri oli vielä ihanan tasainen, ei mitenkään klimppinen, niinkuin meinasin pelätä :)

   Poista
 5. Onnea yhteistyökumppanista! Noi kynnet on kyllä ihanat! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea uudesta yhteistyökumppanista! Ihanat kynnet :)

  VastaaPoista
 7. Nää kynnet on tosi ihanat! Varsinkin nyt kevääseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tämä väri on kyllä tänä keväänä ihana :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)