05 huhtikuuta, 2013

Vanha idea, uudet tuotteet

Edellisessä postauksessa esittelin ostoksia, ja olihan se a englandin Perceval pakko laittaa heti kynsille :) Lakka peitti melkein yhdellä kerroksella, mutta laitoin vielä tasoittavan päälle, että sain kynnen kärjen ja kynsinauhojen reunat siisteiksi. Tämä kuivuikin tosi nopeaan, kymmenen minuutin päästä reunojen siivouksesta sai jo leimata päälle. Rakkautta :)

Halusin myös kokeilla toista leimauslaatoista. Valitsin mustalla leimattavaksi tuollasen kukkaköynnöskuvion. Mulla näitä tämänmallisia kuvioita alkaa olla jo riesaksi asti, mutta kun vain pidän niistä :)

Leimaaminen ei meinannut sujua millään, kuvio ei tarttunut kertaakaan kokonaisena, ja lisäksi stampperi alkoi olla jo niin nahkea, että se jäi pari kertaa laattaan kiinni :D Leimasin sitten viimeiset sormet pitäen tyynyä sormilla :P

Perceval on melko tumma, joten musta leima ei mielestäni erottunut pelkällään tarpeeksi. Päätin ottaa vihdoin testiin Born Pretty Storesta saamani kirkkaat strassit :) Strassit on 2,4mm ja olivat juuri sopivan kokoiset tämän leiman keskelle.
-Color Club, Stuck on You
-a england, Perceval, 2 kerrosta
-leimat laatasta A50*, Konadin helmiäismustalla ja XL-stampperilla*
-2,4mm kirkkaat strassit**
-Seche Vite
*tuotteet ostettu alennuskoodilla MiMaxilta
**tuotteet saatu esiteltäväksi Born Pretty Storelta


Todella itseä miellyttävät kynnet tuli! Mutta oon tosiaan tehnyt yhdet lähes identtiset aiemmin täällä. Eikä siitä lakkauksesta ole edes kauaa :D Pelottaa, että alan tässä ideoiden puutteessa toistaa itseäni! Tällä kertaa vain tuotteet olivat ennen kokeilemattomia :)

Näistä strasseista vielä. Oon käyttänyt näitä aiemmin, mutta unohtanut vain kuvata sen lakkauksen. Nämä on kyllä yhtä ihanan kirkkaat, kuin MiMaxilta tilaamani, mutta näiden poistamisessa oli hankaluutensa. Nämä kun nappaa kynneltä irti, niin se alla oleva hopeafolio jäi poikkeuksetta kynnelle, ja sen joutui rapsuttaa irti. Mutta ainakin pysyvät, kuin purkka tukassa ;)


In english: This polish is a england Perceval, gorgeous metallic red, and almost one-coater. I stamped with metallic black, but since the base polish was so dark, black didn't stand out enough. So I added these 2,4mm bright rhinestones, which I got for review from Born Pretty Store. They really made this mani, and I'm loving it :) There's one layer of top coat over rhinestones, and they still are so shiny!

9 kommenttia:

 1. Todella kauniit! Alkaako sinulla tulla tuosta Sechesta vanhemmiten sellaista oudon venyvää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä siitä tahtoo tulla, juuri tässä lakkauksessa se alkoi jo olla sellasta tahmaa... Sen lisäksi, että suti pitää ottaa pullosta jo koskettamatta reunoja, että se riittäisi koko kynnelle. Ajattelin yhdistää sen toiseen puolikkaaseen Secheä ja laittaa ohentajaa reippaasti perään ;) Itse en saa koskaan käytettyä, kun puolikkaat pullot, kun en jaksa sitten taistella niiden loppujen kanssa. Mutta silti tämä on vain paras, mitä oon kokeillut! Olipas luento :D

   Poista
 2. Tosi nätit kynnet, jälleen :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot kynnet ja ihanan värinen tuo lakka!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tuo lakka on kyllä niin kaunis, vaikka mulla on monia metallisia punaisia, niin tästä tuli kyllä lemppari :)

   Poista
 4. Aivan ihanat kynnet:* Mitä liimaa käytät timanttejen kiinnittämiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) En käytä liimaa, koska se on hankala poistaa. Laitan niiden alle tipan päällyslakkaa, ja päällimmäiseksi vielä kerros :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)