28 joulukuuta, 2012

Teerenpeliä

Mä en nyt millään meinaa saada tätä postausta aloitettua, kun katson tämän hetkisiä kynsiäni ja manaan koko ajan ja tekisi mieli itkeä :D Lyhensin nimittäin kynnet liikaa alle mukavuusrajan, ja nyt on ruman mallisetkin vielä. Mutta niistä ensi postauksessa lisää.

Näihin tämän kertaisiin kynsiin kuitenkin (ihanan pitkät). Lakkana essien Sexy Divide, hyvin kaunis tumman violetti. Kaksi kerrosta, ja kuivumisaika olematon :)


Meinasin laittaa tuohon päälle siirtokuvat, mutta kun näin jostain syystä pöydällä oleskelevan Orlyn Fowl Playn, päädyin laittamaankin kerroksen sitä. Siitä nätisti keksitty otsikkokin :D


Nämä sitten koristelin. Halusin koittaa tuota koukerokuviota laatasta A45, että miltä se näyttää kynnellä, kun laatassa on suorastaan melko ruma :D Leimasin sen myös liilalla, China Glazen Harmonylla. Lisäsin vielä strassit tyviin, ja ihan tykkäilin näistä :)




-China Glaze, Strog Adhesive Base Coat*
-essie, Sexy Divide, 2 kerrosta
-Orly, Fowl Play, 1 kerros
-leimat China Glazen Harmonylla, laatasta A45*
-vaalean liilat 2mm strassit
-Seche Vite
*tuotteet MiMaxilta

Nyt menen tuijottamaan töpökynsiäni, ja mietin haluanko lakata niitä. Oon niin masentunut, ettei oikein ole enää mitään sanottavaa, koska kuvistakaan ei viitsi aina valittaa :D

In english: I bought essie's Sexy Divide, and wanted it on my nails right away :) On top of that, I added 1 coat of Orly's Fowl Play. I stamped image from plate A45 with China Glaze's Harmony, and added 2mm lilac rhinestones. Not much to say about these, I'm just so depressed, because I cut my nails way more than I was supposed to :D You'll see in next post.

24 kommenttia:

  1. Onpa upea tuo essie. Ja sopivat koristelut. =)

    Älä masennu, kyllä kynnet aina kasvaa takaisin.
    Pitkien kynsien jälkeen aina tuntuu hieman alastomalta, äkkiä niihin tottuu.
    Häntä pystyyn. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Eiköhän näihin totu, sitten viimeistään kun ovat kasvaneet takaisin ;) Eikä varmaan mene kuin yksi tai kaksi kuukautta, niin ovat taas sopivassa mitassa :) Jännästi kynsi "loppui kesken" lakkaa levitettäessä, sama kun on tottunut harjaamaan pitkiä hiuksia :D

      Poista
    2. Vasta lyhensin noin 3 milliä,kun piti saada hävitettyä viimenen tippi. Jo oli outoa. Vielä oudommaksi muuttui, kun peukusta halkes geeli ja viilasin sen pois. Peukkuparka on ihan nysä, vaikka valkosta on kuitenkin monta milliä, varmaan 3-4 milliä. Kolmessa kynnessä ei oo enää geeliä, ni se vasta oudolta tuntuu.
      Ihmettelen vaa, miten ylipäätään pystyin mitään tekemään vielä 3 milliä pitemmillä kynsillä... ;D
      Toi kesken loppumis -efekti on aina jännä tunne hiustenkin kanssa. =)

      Poista
    3. Ai sulla on tuollainen projekti menossa :) Itsellä ei koskaan ole ollut geelejä, mutta vierestä seuranneena ei niiden poiskasvatus ole helpolta tuntunut. Ja se, että ne on varmaan tosi ohuet, kun on ne geelit poistettu. Meinaatko laittaa vielä geelit takaisin, vai olla jatkossa ilman? :)

      Poista
    4. Geelit saa olla jatkossakin, mulla menee aina talvisin kynnet niin surkeiksi, että jää lakkailuharrastuskin sitä myötä tauolle. Sain viimesen tipin viilattua pois, nyt on vaa geeli oman kynnen päällä.
      Meen huoltoon heti kun huoltajan (siis kynsienhuoltajan) kanssa sattuu aikataulut yksiin. Nyt on ollu luvattoman pitkä huoltotauko, ni alkaa kynnet rapisee. Tai siis geelit. =/
      Tosi hyvin ne on kyllä pysyneetkin, kun joskus huoltoväli ollut jopa 9 viikkoa, nytkin varmaan tavottelee samaa aikaa. =)

      Poista
    5. Pitkällä huoltovälillä kyllä pärjäät! Mä mietein kans joskus oman kynnen geelausta talvisin, ja oon kyllä toisaalta joskus vieläkin miettinyt, niin sais kynsien lakkausväliä pidennettyä :D

      Poista
    6. Geelin ominaisuus on myös, että lakat pysyy ihan tajuttoman hyvin. Joskus oon pitäny samat lakat kaksi viikkoakin, välillä lisänny päälilakkaa tai tehny koristeluja, mutta lakat on vielä poistaessa ihan käypäset.
      Melkein voi sanoa, että lakat tulee poistettua kyllästymisen, eikä kulumisen takia. =)

      Poista
  2. Upeat kynnet -ja kyllä ne kuule kasvaa taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! :) Kasvaahan ne, malttais vain odottaa :D

      Poista
  3. Oi että noi on hienot! Mähän kamppailen kanssa liian lyhyiden kynsien takia, aina jostakin lohkeaa palanen. Joten tiedän varsin hyvin miltä tuntuu lyhentää kynsiä alle sen mukavuusrajan... Kannattaa kääntää positiiviseksi tämäkin asia, leimojen ainakin pitäisi sopia kokonaan kynsille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitod paljon! Sympatiasta myös ;) Juurikin tuosta syystä lähdin lyhentämään, että pienemmätkin leimat mahtuisi kokonaan kynsille! Mutta BM:n kuvat on edelleeen liian lyhyitä, niinkuin taitaa olla Konadinkin :D Mutta kivempi koristella, kun ei tule sitä "mitä näihin vielä laittais, kun mahtuis vielä jotain" -ongelmaa :)

      Poista
    2. Mulla taitaa olla just sopiva konadeihin tällä hetkellä, että lyhyet on. :D Toisaalta jos nyt katsoo omia vanhoja kuvia, niin hirmu pitkät ne on ollu mun nykyiseen makuun verrattuna. Nyt tuntuu jo siltä että miten ihmeessä mä niin pitkiä kynsiä edes pidin. :D

      Poista
    3. Näin se muuttuu :) Aika moni kynsiharrastaja varmaan aluksi pitää "ylipitkistä" kynsistä, kunnes huomaa mikä on se miellyttävä pituus :) Itsellä tahtoo vaivata vain laiskuus, ettei saa aikaiseksi lyhentää vähän kerrallaan. Kun ottaa asiaksi, niin käy juuri näin. Mutta eipä taas vähän aikaan tarvitse :D

      Sulla on varmaan suht kapeat kynnet, koska ne näyttää hyvänmittaisilta vaikka niihin konadit mahtuvatkin :)

      Poista
  4. noihan on vielä ihan sikapitkät ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ei sentään ole lyhennetyt, juuri näiden pituuteen kyllästyin :D Oon ehkä vähän epäselvästi kirjoittanut, mutta siis seuraavassa postauksessa julkaisen töpökynnet, piti vain päästä purkamaan jo näiden lakkausten esittelyyn ;)

      Poista
  5. Aikas mystisen makeet lakkaukset!:P Ihanat<3

    VastaaPoista
  6. Onpas hieno tuo Essien Sexy Divide, samettinen violetti. :)

    Jotenkin tuntuu että Sexy Dividea on alkanut pitkästä aikaa taas näkymään blogeissa, mutta se johtuu varmaan siitä, että itse näin sen alessa ja harkitsen ostamista. :) Minulla on kyllä melkein samanvärinen China Glazen Let's Groove, joten en tiedä tarvitseeko tällaisia violetteja kahta, vaikka upeita ovatkin molemmat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kaunis, ainakin puoli vuotta sitä katselin kaupassa, mutta aina tarttui joku muu lakka mukaan, joulun alla päätin sen kuitenkin ostaa. Onneksi ostin <3

      Let's Groove on kyllä myös kaunis, himoitsin sitäkin aikanaan, mutta se oli jotenkin unohtunut. Mutta oot oikeassa, ehkä mä taas en tarvitse sitä enää ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)