04 joulukuuta, 2012

31 Days Challenge, Day 20: WATER MARBLED

Sain vihdoin ja viimein eilen taas kokeiltua vesimarmorointia, ja tällä kertaa se onnistui niin, että kehtaan laittaa blogiinkin asti :D Oon siis aikaisemmin kokeillut kahdesti, ja kummallakaan kerralla ei ilmeisesti ole ollut sopivia lakkoja tähän hommaan.

Kiitos kuitenkin Belegwenille, joka vinkkasi, että China Glazen Romantique-kokoelman lakat käyvät leimailun lisäksi mainiosti myös vesimarmorointiin! Oli tosi kiva tehdä, kun oli sopivat lakat :)

Muutamia haasteita tietysti oli, eka sormi meni vahingossa ilman teippiä, ja oli vähän siivottavaa. Toisen sormen painoin liian syvälle veteen, ja teippien väliin meni vettä ja lakkaa: lisää siivottavaa :D Loput sormet meni kuitenkin ihan sujuvasti. Ainoastaan kaksi viimeistä sormea, kuvassakin näkyvät peukku ja etusormi, painoin väärälle puolelle ja väärään kohtaan kuppia. Alkoi varmaan jo vähän kyllästyttää tässä vaiheessa kun en tehdessä sitä huomannut ;)

Kuitenkin vältyin paljon pelätyltä toisen käden kolhimiselta, ja isommilta ilmakuplilta :) Lakkauksen pohjalla oli varmuuden vuoksi tummaa lakkaa, mutta olisi varmaan peittänyt ilmankin. Tässä lopputulos, kuvissa on kaksi kerrosta päällyslakkaa. En ymmärrä miten lakkaus näyttää silti noin rakeiselta, olisiko huonolla valaistuksella osuutta siihen.
-Color Club, Stuck on You
-essie, Over the Edge, 2 kerrosta
-China Glaze, Joy ja Passion
-Sally Hansen, Diamond Shine
essie, good to go

Paljonhan tähän kului lakkaa ja aikaa. Ei ihan useasti tule varmaan vesimarmoroitua, mutta se ei enää pelota niin paljoa :D Yritin tästä vähän jouluista, ja kai siitä vähän tulikin. Maltan kuitenkin poistaa nämä tänään, ja tehdä talven ekat lumihiutaleet kynsille :)

18 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän upeat kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Nuo värit näyttävät yhdessä myös mukavan jouluisilta! Tuntuu, että nään nykyään joulukynsiä sielläkin, missä ei ole tarkoitus. En ole oikeasti edes mitenkään innostunut joulusta, mutta... joulukynnet ovat selkeästi asia erikseen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että välittyy se "tunnelma" mitä yritinkin ;) Mä olen innostunut jouluvaloista ja -koristeista, en niinkään kaikesta lahjahössötyksestä ja muiden ihmisten stressaamisesta :D Ja kynnethän nyt on ihan erillään muusta maailmankatsomuksesta, kynsillä voin pitää vaaleanpunaista ja vihreää, mikä ei tulisi muuten itsellä kysymykseenkään ;)

   Poista
 3. Upeat!!! Mä en poistais noita ainakaan viikkoon, pitäisin vaikka väkisin :D Ihanaa vaihtelua vesimarmorointiin, kun yleensä näkee vain creme-lakoilla tehtyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Jotenkin en jaksa näitä tuijotella, vaikka ihan kivat ovatkin. En tiedä johtuuko väreistä, tuo Joy ei ole ihan suosikki ;) Ja lumihiutalekynnet on pyörinyt mielessä jo lokakuusta asti, nyt ne on vihdoin saatava :D

   Poista
 4. tosi onnistuneet ja kauniit kynnet! ♡ ja ihanan jouluisetkin vielä :)

  VastaaPoista
 5. Mullekin tuli jouluinen fiilis näistä:) Tyylikkäät ja hyvin onnistuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kynnys on taas astetta matalampi yrittää uudelleen ;)

   Poista
 6. Vautsi vau, aika makeet. Pitääköhän sitä nyt itsekin taas uskaltautua marmoroimaan kun säkin kerta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Uskaltaudu toki, huomasin että se tuntui ajatuksen tasolla isommalta jutulta kuin oikeasti olikaan ;D

   Poista
 7. Tähän tökkäsi mun haaste!! En ole koskaan onnistut vielä vesimarmoroinnissa... Ehkä pitäisi vielä kerran joskus kokeilla... HUH:S

  Mutta kaikesta huolimatta nämä sun marmoroinnit ovat kyllä kauniit ja jouluisen sävyiset!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Itse kokeilin viimeksi keväällä, ja oli ilmeisesti väärät lakat silloin kun ei onnistunut :D Googlaa sopivia lakkoja marmorointiin, ja kokeile niillä. Sen jälkeen ainakin näkee, miten lakkojen kuuluisi veden kanssa käyttäytyä, että onnistuu ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)