08 joulukuuta, 2012

Gasoline verkossa

Oon himoinnut kauan GOSHin Gasolinea. Elokuun lopulla sen hankein, ja eilen laitoin kynsille. Se oli kuitenkin pettymys :/ Pohja on liian läpikuultava, ja kolmannenkin kerroksen jälkeen jäi kynsiraja näkyviin. Se ei kuitenkaan tällä kertaa niin häirinnyt, koska tiesin peittäväni sen. Ehkä yritän vielä kerrostaa tätä. Glitteri/shimmeri lakassa on kuitenkin kaunis, sinistä ja violettia.

Alkuperäinen suunnitelma oli musta likuvärjätty kärki, mutta en välittänyt lakan väristäkään kovin, niin leimasin mustalla "verkkoa" ja sitten vasta töpöttelin kärjet mustalla. Lakasta tuli heti kivempi, kun näyttää tummemmalta :) En tiedä miten fiksu idea oli lisätä tähtistrassit, mutta siinä ne nyt on :D Kiireessä kuvasin pihalla, niin ei tarvinnut värien säätämiseen käyttää aikaa.


Tosiaan ajan puutteessa vain yksi kuva, ja käytetyt lakatkin on kuvaamatta. Kynsillä kuitenkin kolme kerrosta GOSHin Gasolinea, leimat XL-laatasta M Konadin mustalla ja kärki töpötelty Wild&Mildin Black Catilla.

Etusormen leima oli kohdistettu väärin, ja tyveen jäi aukko jota yritin epäonnistuneesti paikata. Mun mielestä näistä tuli jostain syystä mieleen ilotyttö :D Ehkä verkkokuvion lisäksi, mutta mun mielestä nuo strassit tekee tästä jotenkin "halvan" näköisen. Idea oli mun mieleen, lopputulos ei niinkään. En oikein osaa sanoa mikä näissä vastusti, mutta kyllä näillä vuorokauden eleli ;)

6 kommenttia:

 1. UPEAT! Miten et muka voi noista tykätä tosi paljon? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) En kyllä itsekkään tiedä, kärki näytti vähän liian pullealta (livenä) ja nuo strassit ei mun mielestä sopinut :D

   Poista
 2. Voi mä oon etsinyt tuommosta leimaa jo jonkun aikaa. Osaatko sanoa, mistä tuota laattaa löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cesarsilla ainakin on tätä laattaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)