15 joulukuuta, 2012

Diivailua

Alkaa iskeä jonkinasteinen bloggausväsymys, nämäkin kynnet piti postata jo eilen, muttei vain saanut aikaiseksi.

Mulla oli suuret suunnitelmat A45-laatalle, vaan toisin kävi. Halusin leimata keskimmäisen kuvion kultaisella Diva of Genevan päälle, ja näin tein. Tarkoituksena oli myös käyttää kultaisia hexglittereitä ja microhelmiä, mutta siinä tarvikkeita kasatessani huomasin, että mitkään kultaisista koristeista ei ollut samansävyisiä leimauslakan kanssa.

Laitoin sitten pelkästään leimat, ja nimettömiin ja peukkuihin laitoin kuvion "aukkoon" Shine of the Timesia. Se ei kuitenkaan erottunut ihan niin paljoa, mutta toi kivan lisän näihin silti. Ja kyllä Diva of Geneva on vaan kaunis lakka <3
-China Glaze, Strong Adhesive Base Coat*
-OPI, Diva of Geneva, 2 kerrosta
-leimauslakkana China Glazen Passion, laatta A45*
-essie, Shine of the Times
-Seche Vite*
*tuotteet MiMaxilta

Pahoittelen epäselvää kuvaa, kuvasin tarvikkeet kiireessä lakkojen poiston yhteydessä, enkä tarkistanut kuvaa sen kummemmin. Automaattiasetuksilla ollut kamera ei ilmeisesti pitänyt leimauslaattaa tärkeänä.

Joululahja-arvonta on käynnissä vielä huomisen, osallistumaan pääset täällä! ;)

In english: I had big plans for the center image of plate A45, and stamped it over OPI's Diva of Geneva. But then I realized all my microbeads and diamond glitters were too different toned gold, than my stamping polish Passion. So I left them out. To ring fingers and thumbs I added Shine of the Times, just to have something extra.

18 kommenttia:

 1. Tosi kauniin näköinen tuo lakka ja kuvio myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä sopi kyllä hyvin yhteen, harmi että ne muut koristeet ei :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä kaunis lakka! Mäkin mietin tänään juuri tota laattaa että haluaisinko tilata sen itselle. Jätin vielä toistaiseksi ainakin tilaamatta, mutta nuo kuviot on kyllä ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin nätti, joskus joltain blogikirppikseltä ostin :) Nuo muut kuviot laatassa on vähän sellaisia etten tiedä tuleeko niin käytettyä, mutta yksistään tuo keskimmäinen kuvio oli jo hankinnan arvoinen ;)

   Poista
 3. Jälleen aivan ihastuttavat kynnet:)

  VastaaPoista
 4. Nämä on kyllä todella nätit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Sopivan yksinkertaiset ;)

   Poista
 5. voivitsi sun kanssa kun osaat tehdä niin älyttömän hienoja kynsiä aina... nääkin on niin hienot että jos tekisit nuo minun kynsilleni en poistaisi niitä viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olisin itsekin ollut näillä toisen päivän, mutta pakonsanelemana piti vaihtaa ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)