12 joulukuuta, 2012

Talvitunnelmia

Syntilaatikkoon koskettu vaihteeksi! Ostin joskus syksyllä kaksi flormarin duochromea, tämän sinisen ja sen punaruskean. Nyt lakkasin sillä sinisellä, ja melkein yllättäen eksyi taas talviset koristelut kynsille :D

Lakka oli aivan ihana! Todella kauniin sininen, ehkä jopa kauniimpi kuin mun tähänastinen suosikki, OPIn Blue My Mind. Kaksi kerrosta riitti, ja pikakuivattajan kanssa kuivumisaika oli siedettävä.

Tässä ei tosiaan ei nimeksikään ole sitä duochrome-efektiä, niinkuin ei siinä China Glazen Want My Bawdyssakaan. Kuitenkin syvän sinisessä on häivähdys vaaleampaa violetimpaa sinistä, ja se on mun mielestä kaunista :) Tuota CG:n versiota en omista, joten en osaa ihan tarkkaan sanoa mitä siitä löytyy, ymmärtääkseni nämä ovat kuitenkin dupeja.

Leimasin näihin mun mielestä lumimarjoja tai -kukkia muistuttavaa kuviota. Yritin leimata XL-stamperin pienemmällä päällä, mutta se jäi koko ajan kiinni laattaan :D Vaihdoin sitten Konadin leimasimen punaiseen päähän, mutta en oikein osaa kohdistaa sillä. Leimat tulikin vähän liian reunaan, niin jouduin keksiä jotain muuta täytettä. Laitoin tuollaisia pehmeitä kuvioita, kukkia kai ne on, mutta tässä tapauksessa ne esittää lumihiutaleita :D Niiden jälkeen ei enää niin huomannut, että leimat on hieman erikohdissa.
-Color Club, Stuck on You
-flormar, DC07, 2 kerrosta
-leimat laatasta A44, Konadin valkoisella
-kukka/lumihutalekuvioita
-Sally Hansen, Diamond Shine

Kynsikuvat nyt ei väriensä puolesta vastaa todellisuutta. Tuli tässä opittua, että järkkärikään ei korvaa huonoa valaistusta :D Lakka on tuossa pullokuvassa oikeamman värinen.

In english: Surprisingly, I did winter inspired nail art, again! I painted two coats of flormar duochrome DC07, and it was so beautiful. It's similar to China Glaze's Want My Bawdy, and has very shy duochrome effect. I stamped some berry/flower images from plate A44. Since targeting wasn't too impressive, I added flower/snowflake decorations to cover that up. Images don't do justice to this beatiful polish, I realized even good camera doesn't compensate bad lighting :D

6 kommenttia:

 1. Kauniit! En ole ostanut (ainakaan vielä) yhtään noista flormarin duochromeja, mutta ton sinisen kyllä ottaisin ja toisen sen sen...mikä on saman näköinen CGn Swanky silkin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla on siitä Bohemian-kokoelmasta nyt joko kaikki lakat tai vastineet niille, paitsi Swanky Silkille. En usko että tykkään siitä, mutta tuntuu kans että se on silti saatava :D

   Poista
 2. Kyllä on kauniit talviset kynnet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sininen ja valkoinen on kyllä nättiä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)