05 joulukuuta, 2012

Videotuto: Snowflake Nail Art

Eilen aloittaessani tekemään lumihiutalekynsiä, päätin yhtäkkiä kuvata sen videolle. Ajattelin, että katsotaan mitä tulee, eihän sitä olisi pakko työstää loppuun asti jos ei onnistu :D

Kynsistä haluan kuitenkin muutaman sanan sanoa, vaikka teinkin sitten videon. Töpöttelin pohjalle valkoista ja vaaleansinisiä lakkoja. Päädyin töpöttelemään kynnet, koska jos olisin lakannut pohjan, olisi reunoista tullut mun mielestä liian "kovat" :) En myöskään halunnut mitään metallista eikä glitteriä näihin, että utuisuus säilyisi. Tykkään itse näistä kovasti!


Viime videosta tuli palautetta, että olisi kiva jos olisi jotain ääntä mukana, puhetta tai edes musiikkia. Nyt on molempia :) Jännitti tosi paljon puhua "yksinään", ja kuitenkin niin että kaikki kuulee. Videolla kuullaan monta "tosiaan" ja "tuota" -sanaa, koska tuntui tyhmältä selittää, kun sen näkee videoltakin mitä tekee :D Kuullaan myös kesken häipyviä lauseita, kun yritin välillä keskittyä siihen mitä tein ;)


Sellainen video. Olisi saattanut olla sujuvampi, jos olisin vähän harjoitellut kameralle puhumista, mutta tämä tuli tosiaan itsellekkin hieman yllättäen. Ja oma ääni tietysti kuulostaa typerältä :D

Kaipaisin jälleen rohkeasti kommentteja! Mitä parantamisen varaa tästä teidän mielestä löytyy, tai oliko joku erityinen juttu mistä piditte? :)

14 kommenttia:

 1. hyvä video! jaksoin kattoa loppuun asti vaikken omista leimauslaattoja. Tosi kauniit kynnet! tuota pohjaa voisin itsekin kokeilla mutta se kyllä tarvitsee jotain koristeita päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla :) Tarrathan käy hyvin kans tuohon päälle ;)

   Poista
 2. Ihana video!!=) Jaksoin jopa äänien kanssa nyt sen kuunnella:D Näyttää niin helpolta kun sinä teet, mutta jos itse yrittäisin niin huhhuh....

  Puhut ihanaa murretta! Ihan kuin minä täällä savossa;) mä en nyt ollenkaan muista lukeeko täällä mistä päin oletkaan kotoisin vai kuvittelenko vain että joskus olisin sen lukenut?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :D Keski-Pohjanmaalla (Kokkolassa) olen ikäni asunut, puhetyylistä en sitten tiedä mistä se tulee ;D

   Poista
 3. Mun mielestä oikein hyvä video, yleensä mun on aika vaikea katsoa näitä kun ihmiset ei osaa puhua. En mä tosin osaa itsekään mutta en mm. sen vuoksi teekään videoita :D :D On tosi rasittavaa kun monilla ääni kohoaa falsettiin lauseen loppua kohden mutta sua kuunteli mielellään :) Kynnet on nätit ja ohjeet selkeät, luulisi noilla onnistuvan keneltä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta ja kehuista :) Juurikin tuo oma puhe mietitytti kun se vähän muuttuu äänitettäessä, mutta kiva jos sitä voi kuunnella :) Pojat tosin kysyi, että kuka tuossa videossa on, kun ei kuulosta äitiltä :D

   Poista
 4. Tosi, tosi kauniit kynnet ja selkeä video! Pidin erityisesti yksityiskohdista: välitekstit olivat hyvät ja jopa värit sävytetty yhteen. Aion ehdottomasti kokeilla ainakin tuota pohjan töpöttelyä ohjeillasi jossakin vaiheessa, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, juurikin tätä yritinkin, ettei teksti vain yhtäkkiä töksähtäisi siihen irrallisen näköisenä, ja että kuvat vaihtuisivat sujuvasti :) Ja hienoa, jos löytää tästä inspistä ;)

   Poista
 5. Aivan ihana video (: Ja nuo kynnet aww <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kynsistä tuli tällä kertaa kivemmat, kuin mitä suunnitelma oli mielessä ;)

   Poista
 6. Tosi mukava video ja mielestäni puhe toimi hyvin! Tykkäsin tosi paljon, näitä lisää jos vain jaksat tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit :) Teen näitä mielelläni lisää nyt kun kynnys on ylitetty, ja ainakin muutama näistä tykkäileekin ;)

   Poista
 7. Aivan ihanat nyt itekki ostamaan tarvikkeet ja tekee!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)