19 joulukuuta, 2012

Kuuraketti, ja Revvolution x2

Muutaman päivän blogihiljaisuuden vastapainoksi saatte nyt valtavan pitkän ja hyvin kuvallisen postauksen kolmista kynsistä :D

Tuossa yhtenä iltana lakkailin ostamallani OPIn Moonrakerilla, joka oli vain saatava, vaikka netistä katsottuna en sitä halunnut. Kaupassa se oli kuitenkin niin mielenkiintoinen, että en voinut jättää sitä sinne ;)

Mutta voi ei, kolme kerrosta riitti juuri ja juuri, ja muutenkin oli tosi hankala lakka. Ja katsokaa, kolme kerrosta ja silti näkyy Nail Armorin kuidut läpi :D


Yritin leimata näihin jotain, mutta mikään ei tuntunut kivalta, niin otin nämä pois ja laitoin a englandin Ascalonin tilalle. Siihen voi luottaa, ja sain tällä kertaa paremmat kuvatkin siitä :)


Näillä olin sitten päivän, ja kyllä töissä naureskelivat, kun olin koristelemattomilla kynsillä :D Eli pitihän nämä sitten seuraavana päivänä koristella. Yritin marmoroida päälle Color Clubin Worth the Risquea, muttei se siitä erottunut. Pohja kuitenkin vaaleni kivasti, niin päätin ottaa tähän kolmannen holon mukaan, ja leimata Revvolutionilla. Kyllä on kovin holoinen lakkaus :DOlen käyttänyt tuota kuviota aiemminkin, mutta silloin se oli sopimattomissa väreissä enkä pitänyt siitä ollenkaan. Nyt kun se on oikeilla väreillä leimattu, se onkin oikeastaan tosi kiva :)

Kaveri M kävi samana iltana laitattamassa itselleen valmistujaiskynnet. Hänellä oli mustaa ja hopeaa päällä, ja sitä tuli kynsillekkin. Lakattiin pohja Color Clubin Revvolutionilla, koska se ei ollut M:n mielestä "liian musta" :D Sain vapaat kädet koristeluun, ja päätin jättää kaikki mahdollisesti irtoilevat jutut pois, ja tehdä koko kynnen leimauksen Devotionilla. Köynnöskuvio on XL-laatasta L.


Mun mielestä näistäkin tuli tosi kivat, ja aloin himoitsemaan lyhyitä kynsiä, taas :D Ja ehdottomasti haluan toteuttaa saman lakkauksen itsellenikin joskus :)

Huomiselle yritän saada myös postauksen, ettei näitä jää liikaa rästiin. Tuntuu, että kynsien laitolle on kyllä aikaa, muttei sitten kuville tai kirjoituksille ;)

4 kommenttia:

  1. tosi ihania kynsiä oot taas saanut aikaseksi! <3

    VastaaPoista
  2. ihanat kynnet :) käy hei muuten osallistumassa arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)