13 joulukuuta, 2012

Teippimanille seuralaista

Aloin eilen tekemään ensimmäistä kertaa ikinä teippimania, puoli vahingossa. Lakkasin nimettömät ja peukut China Glazen Passionilla, ja loput a englandin St Georgella. Alkuperäisenä ajatuksena oli leimata niiden päälle toisillansa, mutta St George ei näyttänytkään tässä hyvältä.

Päätin sitten tehdä teippiraidat. Hankaluuksia tuli päättää leimauskuvio, joka sopisi noiden raitojen kaveriksi. En voinut kuvittella tekeväni samanlaisia raitoja Passionilla, koska en usko että olisin saanut näin metallisen lakan siististi teippien päälle, ja lisäksi se oli aika puuduttavaa asetella niitä :D Kyllä nuo nyt tuossa menee, mutta mitkään lempparikynnet nämä ei todellakaan ole :D
Olette varmaan huomanneetkin, että aloitin yhteistyön MiMaxin kanssa. Minulla oli heiltä vuosi taaksepäin pari huonoa kokemusta, mutta olen useasti sen jälkeen tilannut, ja kaikki on toiminut moitteetta :) Lisäksi tykkään siitä, että heillä on A-sarjan laattoja, ja mm. Ghina Glazea, Orlya ja OPIa myynnissä.


Tilasin Seche Viteä, että saisin vihdoinkin taas kunnollisen päällyslakan. Lisäksi mun aluslakka alkoi olla niin lopussa, että sitä piti kaivaa kaksi kertaa kynnelle, niin tilasin kokeeksi China Glazea. En muuten tykkää tuosta CG:n pakkauksesta yhtään, mutta toivotaan että lakka on muuten hyvä :D Ja tottakai piti mukaan laittaa yksi A-sarjan laattakin. Laatta pääsee tänään käyttöön, mulla on ollut suunnitelma sille jo pari viikkoa, kun olen sen tilaamista miettinyt ;)

In english: I accidentally did tape mani yesterday, and it's my first ever. I started painting ring fingers and thumbs with China Glaze's Passion, and the rest with a england's St George. The plan was to stamp with same polishes over each other, but in this case St George didn't look so good. So I did tape mani to those nails, and I lost my nerves setting those tapes, luckily there was just four nails to do :D It was difficult to decide which image I should stamp with those stripes. I don't quite like this mani, I can't wait to get this off my nails ;)

7 kommenttia:

 1. Hienot kynnet ja onnea uudesta yhteistyökumppanista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kokeilen nyt vähän aikaa, miten tämä yhteistyö sujuu ;)

   Poista
 2. ihana blogi! ♥ liityin heti lukiaks. mun blogi: hymyilevatkynnet.blogspot.com
  jos haluut ni liity lukiaks. ois kiva!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt! ;)

   Poista
  2. Käyhän osallistumassa joululahja-arvontaan, vielä ehtii ;)

   Poista
 3. Mulla oli kovat odotukset CG:n aluslakalle mutta vähälle käytölle on jäänyt kun kuivaa niin hitaasti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en huomannut että erityisen hitaasti olisi kuivunut, tämähän kuivaa tahmaiseksi ja jää kiiltäväksi :) Itse aloin samantien levittää jo värilakkaa kun olin aluslakan saanut levitettyä, eikä ollut ongelmia :) Huomasin vain, että lakkaa tuli siveltimeen välillä liikaa, niinkuin CG:n pulloista yleensäkin...

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)