25 joulukuuta, 2012

Jouluaaton kynnet ja palkinnon paljastus

Tässä on kynnet, jotka tein hädissäni aattoaamuna. Suunnitelma oli jälleen hieman erilainen kuin lopputulos, ja luulen että on parempi näin :)

Tein ranskiksen China Glazen Ruby Pumpsilla. Näin ranskiksessa tykkään lakasta, kokokynnellä se ei sytyttänyt. Laitoin alle kerroksen OPIn Big Apple Rediä, ja sen päälle kerroksen Ruby Pumpsia. Sain todennäköisesti kärjen nopeammin ja paremmin piiloon näin :) Ranskislakkana on muuten essien Mademoiselle.

Alunperin mun piti reunustaa kärjet vihreillä strasseilla, mutta kun menin kaivamaan niitä koristelaatikosta niin huomasin Nufun glittermixin ja päätin käyttää sitä. En alkanut sen kummemmin niitä asettelemaan, laitoin vain dotting toolilla rajalle kirkasta lakkaa, ja samalla työkalulla poimin ja tökin glitterit siihen. Tyviin laitoin sitten vihreät strassit, niin sain kaikki "joulun värit" kynsille :D

Tykkään näistä valtavasti, ja aionkin huomenna vasta uusia lakkaukset :) Harmi, että kuvat ei ole senkään tasoisia kuin yleensä, ja lakkaus ei näytä näissä parhaita puoliaan. Jouduin kelpuuttaa tuon yhden "harjoituskuvan" kukan kanssa, kun se oli melkein paras otoksista väriensä puolesta...Joululahja-arvonnan paketti oli päässyt voittajalle perille, niin esittelen sen nyt täällä kun sitä oli pyydelty ;)


Päätin kasata mansikka-suklaa-teemalla palkinnon :) En halunnut pelkästään kynsiteemalla palkintoa kasata, koska mun jouluun kuuluu kynsien lisäksi itsensä hemmottelua, juurikin kasvohoitoa, kynttilöitä ja suklaata :D Freemanin kasvohoitosetti, Fazerin suklaalevy ja tuoksukynttilä on mansikka-suklaisia. Tuo mansikkanougat mun oli pakko laittaa myös mukaan, koska ostin itselleni sellaisen yksi päivä, ja se oli niin hyvää :D Ja tietysti kynsiblogin arvontapalkinnossa täytyy olla myös kynsilakka, niin ostin palkintoon OPIn Skyfall-kokoelman lakan The Spy Who Loved Me, koska se on ihanan mansikkaisen ja jouluisen punainen :)

Tämän postauksen myötä yritän jättää ranskikset vähemmälle, niitä on ihan reippaasti joulukuun aikana tullut tehtyä. En tiedä kyllästyttääkö teitä, mutta itsellä alkaa jo vähän mennä maku :D

15 kommenttia:

 1. On kyllä kauniit ja jouluiset:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit! Mä tein kanssa ihan vähän aika sitten ranskikset Ruby Pumpsilla, yllätyin oikein että en saanut kerrostaa sitä niin pitkään kuin pelkäsin. Se peitti paremmin kuin edes uskalsin toivoa, nimittäin kolme kerrosta riitti. Ja mulla ei ollut mitään siinä alla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sulla olikin ihanan paljon enemmän kimallusta, kun oli enemmän kerroksia! Olisin ehkä itsekkin laittanut pelkiltään, jos olisi ollut enemmän aikaa :)

   Poista
  2. No joo, ihan totta että kimaltaa enemmän yksinään! Mullakin on näissä nykyisissä kynsissä eka creme-punaista alla ja sit pari kerrosta Ruby Pumpsia, niin ei ole niin nätit kuin yksinään, vaikkakaan ei tätä silti voi haukkuakaan :D

   Poista
 3. kivat kynnet ja ihana tuo palkinnon sisältö =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritinkin kasata siihen sellaista, joka kelpaisi vähän kaikille ;)

   Poista
 4. Ihanat kynnet (: Kyllä on mukavat! Eikä mua ainakaan kyllästytä ranskikset :) Ps. Toi paketti IHANA <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Itsestä vain tuntuu, että on ollut ihan tarpeeksi :D Kun mun kynnet näyttää törkyisiltä näin pitkänä, ranskiksella saa vähän sievemmän näköiset ;)

   Poista
 5. Nätit ja jouluiset. Sulla on ihanan mittaset kynnet ranskikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tykkään kans tehdä ranskiksia, kun kynnet on pitkät :) Tänään kynnet tosin lähtee, toivottavasti ei tule liian lyhyitä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)