26 kesäkuuta, 2012

Surkeita kynsiä, ihania ostoksia

Tällä kertaa taas vähän epäonnistuneemmat kynnet. Halusin kynsille ensin taas Orlyn Beach Cruiseria, mutta ajattelin etten voi niin usein sitä laittaa. Sehän voi vaikka joskus loppua :D Valkkasin sitten hyllystä mun lempparipunaisen, Cajun Shrimpin. Tänään saapui samanvärinen geelilakka, ja se päätyy sitten mun varpaisiin :)

Ajattelin että punaisen kanssa käy mustat ruusut, ei sitten käyneetkään. Yritin näitä pelastaa, ja lisäsin kärkiin OPIn I Lily Love Youta. En kyllä näistä niin välittänyt, näyttivät vähän tökeröiltä.
-Orly, Nail Armor
-OPI, Cajun Shrimp, 2 kerrosta
-OPI, I Lily Love You
-siirtokuvia
-Seche Vite

Oli ihan pakko kuvata ensin nuo siirtokuvat arkissaan. Ne on valmiiksi jotenkin levinneet? Taustapaperiinkin jäi mustia rantuja. Nämä on tilattu MagnoNailsilta. Olivat lisäksi vaikeita irrottaa arkista, vaativat tosi pitkän vettymisajan :P


Tänään mun TD-tilaus saapui :) Piti tietysti nämä herkut kuvata heti :) Orlyn kevätkokoelmasta loput kirkkaat värit Beach Cruiserin rinnalle, ja lisäksi ihana Lemonade.


Yllä sitten OPIn GelColorit. Oon ajatellut geelilakata varpaankynnet kesäksi, ja muutama tuttukin on kysellyt jo geelilakkauksia :) Nämä oli tosi kalliita, niin en viitsinyt montaa väriä tilata. Tilasin vain tosiaan mun lempparipunaisen ja pinkin.

Ja tähän loppuun on ihan pakko vähän surkeilla! Mulla ei yleensä katkeile kynnet. Mun peukun kynsi kuitenkin lohkesi tänään ihan tyvestä, valkoista osaa ei jäänyt ollenkaan :( Surkuhupaisinta tässä on se, että tässä uudessa työnkuvassa kuvittelin katkaisevani kynnen raskaammissa hommissa hallissa, mutta tämä katkesi toimistossa kun otin pöydän reunasta kiinni :D Naps vain, ja koko valkoinen osa irtosi siististi yhtenä kappaleena :O

Jos joku ekspertti lukee tätä, niin voiko johtua siitä, kun eilen laitoin kynsille Mavaflex-kynsiseerumia. Se on tarkoitettu antamaan koville ja kuiville kynsille joustavuutta. En tiedä onko mun kynnet kovat, mutta ne on kuivat. Eka kertaa ko. ainetta käytin, ja ennen ei ole näin lohjennut, korkeintaan paloja kulmista :P

En sitten periaatteeltani voinut jättää yhtä kynttä lyhyemmäksi, joten kaikki on nyt sitten lyhyet :'( Säälistä jätin vajaan millin valkoista muihin paitsi peukaloihin.

12 kommenttia:

 1. No on outoja noi decalsit että miten ne oli valmiiks ton näköset... :O

  Itsekin oon kuolannut noita Orlyn lakkoja jo pitemmän aikaa, mutta en ole raaskinut ostaa...

  Munkin varmaan pitäis kynnen katkettua viilata kaikki lyhyiksi, mutta mulla kestää iäisyyden kasvaa pitkäksi, joten valitsen aina helpoimman ratkaisun... Eli geeliä tilalle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä ehdottomasti suosittelen noita lakkoja, voihan niitä tilata vaikka minipullot, niinkun ainakin PfN:n Suvi tilasi eBaystä :) Mulla olis tosiaan kans ne geelivärkit, ja mieteinki tuota. Mutta mulla ainakin tuntuu kasvavan ihan hyvin, ja leikkaaminen oli vaan helpompaa ja nopeampaa :D Alan kyllä jo vaarallisesti tykästyä näihin lyhyisiin ;)

   Poista
 2. Ei kynnet minusta mitenkään epäonnistuneilta näytä. Musta tuntuu, että sun blogissa on viimeaikoina näkynyt paljon siirtokuvia. (Vai onko? xD) Munki pitäis ostaa niitä, kun mulla ei oo kuin puolikäyttönen arkki jotain miljoona (=n. 10) vuotta vanhoja siirtokuvia, jotka löysin jostain laatikon pohjalta. Oisko sulla suositella jotain merkkiä/paikkaa jolla ois kivoja ja suht halpoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mun mielestä ehkä tuo värimaailma ei ollut ihan onnistunein, vähän tunkkainen. Joo, onhan mun blogissa ollut tosi paljon siirtokuvia viimeaikoina :D Tilasin valtavan läjän niitä, ja ne on kyllä luvattoman helppoja :P Kun oon vähän surkea leimaaja, niin nuo on kivempia. Kyllä ne tahtoo euron pintaan olla arkki varmaan vähän joka paikassa. Itse tilaan Chez Delaneylta Ranskasta, googlaamalla löytyy heidän sivut. Siellä on valtava valikoima ja euron pintaan tosiaan hinta, postarit sitten 8e. Mutta ovat sen arvoisia, tilaa vaikka kimpassa jonkun kans ;)

   Poista
 3. Ihanat kynnet ja ostokset :)

  Jostain olen lukenut, että jos on kovaat kynnet niin ei saisi käyttää kynnen kovettaaja, sillä kynnet katkeavat helpommin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin minäkin olen ymmärtänyt, enkä ole käyttänyt kynnenkovettajaa aikoihin... Luulin tämän nimenomaan tekevän kynnet taipuisiksi, mutten ihan tätäkään halunnut ;)

   Poista
 4. Ajattelin just, että onpa hienot kynnet, ja sitten luin ettet itse ole tyytyväinen :D. No mun silmään nuo ainakin näyttää tosi hienoilta, I Lily Love You antaa ihanan utuisen vaikutelman noihin kynsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on taas se kun lopputulos ei ole mitä piti, niin ei itse tykkää :D I Lily Love You on kyllä ihana lakka, kun siinä on sitä pientäkin hippua mukana :)

   Poista
 5. ooh mitkä kynnet :) oon himoinnut jo tovin tuota I lily love you, mutta en oo löytänyt sitä mistään sniif ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse tilasin keväällä TransDesignilta :)

   Poista
  2. en mä sieltä osaa.. :D

   Poista
  3. Voisin siinä tapauksessa yrittää tehdä tutoa sieltä tilaamisesta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)