03 kesäkuuta, 2012

Mekon mukaan tehtyä

Tälle päivälle ajattelin esitellä vähän enemmän kuin kynnet. Pikkuveljelläni oli eilen yo-juhlat, ja näytän teille mekon, silmämeikin, ja mekkoon tehdyt kynnet.

Tässä ensin mekko, joka on ihan mun näköinen. Näillä kiloilla on haastavaa löytää mekkoa, varsinkin kesäaikaan kun kaikki on niin tiukkoja ja ohutta kangasta :D Toistakymmentä mekkoa sovitettuani näin tämän ihanuuden, ja ilman mitään suurempia odotuksia menin sitä sovittamaan. Se kuitenkin istui täydellisesti, paljastamatta kaikkia epäkohtia :) Ja mä niin rakastan polkkapilkkuja! Löysin vielä ihanat sukkikset, jotka sopi mekkoon hyvin. Vaikka mekko onkin sininen ja sukkiksien sydämmet mustia, mua se ei ainakaan häirinnyt. Puin mekon alle vielä 3/4 hihaisen paidan, kun oli hieman viileä ilma.


Mekko on hieman fiftarityylinen, ja yritin samaan tyyliin tehdä silmämeikkiä. En kuitenkaan onnistunut saamaan rajausta sellaiseksi kuin halusin, joten päätin että meikki on sitten sininen :D Mä monesti yritän saada sellaista ihanaa paksua siivekettä rajaukseen silmän ulkonurkkaan, epäonnistuen aina surkeasti ;) Jotenkin se rajaus tulee aina lähes samallalailla. Olin kuitenkin ihan tyytyväinen tähän meikkiin, mutta kuvat vähän ontuu tällä kertaa :P

Sitten ne kynnet, jotka oli helppo tehdä mekkoon sopiviksi. Ostin vartavasten essien Mezmerized lakan, vaikka se ei olekaan saman sävyinen kuin mekko. Ajattelin, että teen kynsistä reilusti siniset, koska en pidä ihan tummansinisesta omilla kynsillä. Tämä oli ihanan värinen :) En myöskään halunnut pilkuttaa koko kynsiä, vaan laitoin pilkut vain osalle kynttä. Mulla oli valkoiset helminapit korviksina, joten niitä löytyi sitten kynsiltäkin ;)Blogini hiljenee nyt viikoksi. Olemme lähdössä reissuun, ja vaikka tulen tekemään kynsiä reissussakin, tuskin tulen niitä tänne postaamaan ;) Mieheni sanoi, että saan ottaa mukaan korkeintaan viisi kynsilakkaa :D Lähdetään jo tänään, ollaan otettu Helsingistä hotelli kahdeksi yöksi. Maanantaina onkin sitten shoppailupäivä, ja kauan odotettu Metallica! Vihdoinkin näen suosikkibändini livenä :) Siitä matka jatkuu tiistaina ainakin Tallinnaan, suunnitelmissa on tosin jatkaa siitä vielä Riikaan. Mitään ei olla vielä varattu, eli ihan fiiliksen mukaan mennään. Voi olla että löydetään itsemme jostain muualtakin ;)

10 kommenttia:

 1. Ihana mekko! Rakastan polka dotia ja kellohelmoja:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana mekko! Näytät tosi kauniilta siinä :) Myös kynnet ovat upeat! Sopivat hyvin mekkoon :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana mekko ja siihen sopivat kynnet! :)
  Hauskaa lomaa ja Metallican keikkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Aina on kivaa, kun ei ole kotona ;)

   Poista
 4. Hyvää reissua :) Ja pitäkää kivaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko ja nätit kynnet! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)