27 kesäkuuta, 2012

Neonit töpökynnet

Olen jo suurinpiirtein toipunut eilisestä kynsien leikkuusta :D Onneksi ihanuusneonlakat saapuivat eilen, sai näyttävät kynnet ettei ollut niin suru puserossa lyhyissä kynsissä ;)

Vaikka alan kyllä tottua näihin. Töitäkin on henkisesti helpompi tehdä, kun ei tarvitse nostellessa pelätä kynsien katkeavan :D Ja muutenkaan eivät enää töki joka paikkaan, että koko ajan pitäis tarkistaa että katkesko kynsi ;) Ja niinkuin olen ennenkin tuuminut, myös lyhyet kynnet voi olla hienot ja näyttävät. Kunhan ovat siististi viilatut, samanmittaiset ja muutenkin huolitellut.

Tämänkertainen lakka on ainakin näyttävä! Ihana neonoranssi Orlyn Melt Your Popsicle, en meinaa vielä vuorokauden jälkeenkään saada silmiä irti tästä :D Enkä laittanut edes valkoista alle. Kärjet kyllä kuultaa läpi, mutten siltikään lakannut kolmatta kerrosta. Lyhyissä sekään ei niin haittaa ;D

Tässä tietenkin epäoikeutta tekevät kuvat lakasta, ja nykyisistä kynsistä. En näitä ehtinyt koristella, kun tunnin näitä viilasin siihen malliin että jotenkin miellyttäis.

Tuossa viimeisenä vielä kuva, miten lakka sopi mun työvaatteisiin :D Se on vain nopsaan kännykällä napattu, ei jaksanut ruveta asettelemaan erikoisemmin. Mutta oli olipas neonimmat kynnet, kuin vaatteiden huomioväri ;)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, just tällasta olinki kaivannu lumien sulamisesta asti :D

   Poista
 2. On muuten ihana väri! Alkoi itseäkin himottaa :D
  Ja upeethan noi kynnet on tuonkin mittaisena :) Tosin mun mittapuulla nuo ovat jo pitkät, nämä mun ohuet kynnet katkeaa heti kun yrittää kasvattaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on kyllä hankkimisen arvoinen, ja mä en käyttänyt edes valkoista lakkaa alla :) Jos mä vertaan mun kynsiä vuosi sitten, on nämä siihen verrattuna kans pitkät. Sitä niin nopeasti tottui pitempiin :)

   Poista
 3. Uu mikä namupala, ihana väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! Ja nyt on se sininen kynsillä, sekin on ;)

   Poista
 4. Siis aivan upea väri! Olen ihan sokaistunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mun kamerakin sokeistui auringonvalossa :D Kuvasi vain jotain kellertävää :P

   Poista
 5. Upea väri! Mä en ole oikein vielä päässyt neon-lakkojen makuun (ompa muuten oudosti sanottu kynsilakoista...=)), mutta näiden sun kuvien perusteella on ehkä pakko!

  Sulla on tosi pitkä ja kauniin muotoinen kynsipeti, kynnet näyttää "lyhyinäkin" aika pitkiltä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä neonit on niin kesän juttu :) Jäi mulla tosiaan säkällä millin verran valkoista, että ei ihan "maan tasalla" ole :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)