24 kesäkuuta, 2012

Juhannus- ja kenkäfiilistelyä

On tässä postauksessa yksi kynsikuvakin. Yritin tehdä itselle juhannuskynsiä, hiukan heikolla menestyksellä :D Ideana oli saada kynnelle lehti ja koivua. Toteutus ei sitten sujunut, kun näitä kiireessä mökillä maalailin.


Käytetty: Orly - Nail Armor, Miyo - Papaya/Mango, Orly - Pointe Blanche, Orly Instant Artist - Jet Black, Kiss - Beach Green, Seche Vite.

Eka kertaa värkkäsin saunavihdan :) Saaressa olevat koivut on enimmäkseen riippakoivua, mutta onneksi löytyi melko läheltä yksi rauduskoivukin. Jouduin vaan sitoa sen narulla, kun olis kynnet katkennut jos olisin alkanut vääntää risuja siihen ympärille :D


Tässä on nyt pakko vielä esitellä mun uudet ihanuudet! Oon näitä kuolannut jo lähes kuukauden, ja kun vihdoin viikko sitten tilipäivä koitti, oli nämä pakko tilata :D Panta on Helsingin jostain kampaamosta ostettu, mutta sen mukaan valitsin sitten kaikista ihanista kengistä juuri nuo :)Huomenna alkais työt. Ja operaatio lomakilojen karistus. Mun työnkuva tosiaan muuttuu, ja en tiedä ehdinkö ihan joka päivä postaileen ja värkkään kynsiä. Mutta kyllä vähintään joka toinen päivä olis tarkoitus :) Toivottavasti kaikilla oli mukava Juhannus, mulla ainakin oli :)

12 kommenttia:

 1. Makeet värit! Mäkin ajattelin juhannuksesta koivua, mutta teinkin Taru Sormusten Herrasta kynnet^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, värit ainakin onnistu ;) Me taas alettiin katsoon samaista tarua toista kertaa, äsken katottiin Kuninkaan Paluu puoliväliin :D

   Poista
 2. Mullakin oli tarkoitus tehdä jotain koivujuttuja juhannukseksi vaan eihän ne menneet sinne päinkään! Nuo on ihan sikamageet kengät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo vaan huusi mun nimeä :D Mä en vain vielä osaa kävellä noilla koroilla, kun ovat 11cm ;)

   Poista
 3. Päheet kengät! Mulle tuli kynsistä ekana mieleen seepra :D
  Tässä sulle haaste:
  http://kunsii.blogspot.fi/2012/06/hyvan-mielen-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo, seepra mullekkin tuli maalaillessa mieleen :D Kiitos myös haasteesta :)

   Poista
 4. Tosi hienot kengät.
  http://lakkaaddikti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. tosi kivat kynnet ja mahtavat kengät!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitti, harmi ettei tuolla 11cm korolla voi kävellä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)