25 kesäkuuta, 2012

Kauniin kukkaista

Tällaista syntyi eilen. Halusin kynsille jonkun herkullisen värin, ja DS Extravagance ainakin on :) Pengoin siirtokuviani, ja nämä tuntuivat sopivan. Vaikka kuvat ovatkin suht isoja, jäi silti mun mielestä liikaa tilaa kärkiin niin lisäsin helmiä. Silti lakka pääsee vielä oikeuksiinsa :)

Tykkäsin kovasti näistä siirtokuvista! Ovat kauniita, mutteivät liian herkkiä :) Lisäksi varsinkin tuo peukun kuva on niin kaunis! Tämä lakkaus miellytti mua itseä kovasti, enkä keksi tästä muuta vikaa, kun että kärkikulumaa tuli liian nopeasti, olisin mieluusti ollut näissä toisenkin päivän ;)


-Orly, Nail Armor
-OPI, DS Extravagance, 2 kerrosta
-siirtokuvia ja kolmen kokoisia helmenpuolikkaita
-Seche Vite

Tällä hetkellä kynsille on tulossa sellainen lakkaus, mistä ei voi seurata mitään hyvää :P Aloin siivota pohjalakkausta, niin onnistuin kaksi kynttä jo tökkään johonkin. Eli koristelut täytyy miettiä nyt tyyliin: miten peittää kolhut, jotka on vielä eri kulmissa kynsiä :D En vaan jaksa aloittaa enää alusta.

12 kommenttia:

 1. Ihanat siirtokuvat ja noi helmet sopii kyllä tosi hyvin näihin!:)
  Etkös sä kertonut ihailevasi nykyään lyhyempiäkin kynsiä?;D jotakin karmaa vissiin kun jouduit omasi pätkäseen sitten:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivasti kyllä sopivatkin :) Joo, mun mielestä lyhyetkin kynnet voi olla kauniit. Jos ne on samanmittaiset ja huolitellut :) Mulla suurin osa on nyt järkytystä, kun ei ole melkein vuoteen näin lyhyitä ollut... Alan kyllä huomata, että on vähän helpommat :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)