11 kesäkuuta, 2012

Nauhaa ja nappeja kynsillä

Eilen sitten pääsin toteuttaan mun "visiota" noille askarteluvärkeille :D Visio lainausmerkeillä siksi, että taaskaan en saanut kynsille sitä siirrettyä sellaisenaan, vaan tyypillisesti suunnitelmat muuttuu värkätessä ;)

Pohdein pohjaväriä noille, ja tulin siihen tulokseen että vaaleanpunaista on oltava. Joku hottispinkki käväisi mielessä, mutta olisi ehkä tullut liian sekava lopputulos sitten.

Ihan vinkkinä, että jos haluaa näitä nauhoja käyttää kynsissä, niin kannattaa leikata ne valmiiksi just sopiviksi. Itse olen teippejä leikellyt vasta kun ovat kynsillä, ja yritin samaa yhteen kynteen tämän nauhan kanssa. Ei toimi. Hapsuttuu kovasti, eikä siitä saa niin tasaista. Eli leikkasin, ja asettelin sopivasti. Pikakuivattajaa alle ja päälle, ja jos oli jotain häiritsevää reunaa vielä, niin viilasin hyväksi.

Mä tykkäsin lopputuloksesta, ja napitkin pysyivät kynsillä hyvin. Kestivät hiustenpesun ja yön yli, yksi vain lähti irti kukkia istuttaessa :)

Pohjalakka siis OPIn Panda-monium Pink, ja kaikki kiinnitetty Seche Vitellä. Josta muuten joudun syömään sanani, se vaikuttaakin ihan loistavalta pikakuivattajalta/päällyslakalta. Ainakin reissukynsien lakkaukset pysyivät hyvin, koristeet pysyy hyvin, eikä levitä pahasti leimauksiakaan :) Eli se aiemmin MiMaxilta tilaamani pullo olikin sekundaa, tai sitten tosiaan ollut auki.

Nyt pitäis alkaa poistamaan noita nappeja ja nauhoja, ja sitten haluan kyllä jotain vähemmän ulkonevaa kynsille :D

23 kommenttia:

 1. Kivat kynnet!

  Itse en kestä käyttää oikein mitään ulkonevaa (muita kuin strassit ja fimot), sillä tykkään rapsutella niitä ja tuntuisi, että ne koko ajan tippuisivat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä yleensä aika tarkkaan mietin päivät, millon viitsin ulkonevia laittaa... Esim. töihin ei fimoja kummempaa viitsi ;) Mä en räpsi niitä, mutten osaa varoakkaan :P

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pitää vähän jalostaa tuota nauhajuttua vielä ;)

   Poista
 3. Seche on ihan huippu pikakuivattava kyllä(; Tosin vähän jälkeen puolenvälin se vähän paksuuntuu, mutta kun yhdistää useamman pullon jämät, niin saa vähän paksumpaa ja geelimäistä päälyslakkaa, joka on hyvä karheiden glittereiden silottaja, kun alla on ensin uudempaa ohutta pikakuivattajaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu olevan, vaikka äsken sotki mun ranskiksen. Mutta niin teki muutkin, mitä sit kokeilin :P Hyvä tietää että siitä liisteristäkin on sit jotain hyötyä, mulla ei kovin moni muukaan päällyslakka ole ehtinyt edes puoleenväliin...

   Poista
 4. Todella hauskan näköiset kynnet, nuo nauhat näyttää kyllä niin söpöiltä! Voi olla että mun täytyy apinoida ja käydä ostamassa jotain ihanaa nauhaa ja kokeilla kans kynsille :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kokeile toki, itse aion kans käydä ostamassa erilaisia nauhoja, pitsiä yms. Mielenkiinnolla odotan sun tyyliä tehdä :)

   Poista
 5. Voi miten kivat kynnet! Hauska idea nuo napit. :)

  Sinulle on haaste minun blogissani http://kynsipaivakirja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Askarteluliikkeessä saa ainakin erilaisia ideoita ;) Kiitos myös haasteesta!

   Poista
 6. Vähänkö söpöt <3 Ihme, että noi napit pysy :O Niin ulkonevilta näyttävät kyllä että huh huh...
  Sullahan oli se kimppatilaus Mango nailsille? Mietin, että haluaisin tilata sieltä itselleni rippilahjan (:D Oon mahtava keksimään syitä, miksi tilata jotain kynsijuttuja...) mutta eikös niissä ole ihan kivat postikulut? Ja hitto soikoon, saako noi sivut englanniksi?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itse hämmästelin kans, kun olivat vielä aika pieneltä alalta kiinni :D 30,90e ne postarit oli, ja siihen olisi saanut tilata 30kg tuotteita, että siksi oli tosiaan kannattavaa järkätä kimppatilaus. Ja ei, niitä en ainakaan itse saanut englanniksi :P Itse sitten tilausvaiheessa käytin apuna kääntäjää ja loistavaa päättelykykyä ;D

   Poista
  2. Herranen aika o.o Joo, se kimppatilaus on varmaan ihan kiva :D

   Poista
  3. Mä enste ihmettelin, miks moni tekee kimppoja, sit ku itse lisäilin ostoskoriin tavaraa ja menin maksamaan niin tajusin :D Mut ainaki cesarsillahan oli niitä XLiä ja MiMaxilla, mutta jälkimmäisellä en itse enää asioi :P

   Poista
 7. Tosi makeet! Mulla ei varmasti pysyisi napit kynsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei näitä kyllä päivää kauempaa pitäiskään, mut vähän aikaa on kivat ;)

   Poista
 8. Oijjoi, ompa söpöt! Tosi kekseliästä käyttää tuollaisia välineitä, mutta mitäpä sitä ei vois kynsille laittaa!? :D Täytyy kaivella, oisko mulla mahdollisesti jossain kaapeissa jotain ompelutarvikkeita, niin vois kokeilla niiden käyttöä kynsillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon ihan samaa mieltä, mitä ei pystyis laittaa ;) Haastavaa löytää vaan tarpeeksi pieniä juttuja :)

   Poista
 9. Sinulle on blogissani tunnustus: http://itsonlylittlethings.blogspot.fi/2012/06/liebster-blog-tunnustus.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)