13 kesäkuuta, 2012

Kesäiset kynsimokailut

Eilen ei sitten ihan sujunut. Tai no pohjalakan sain hyvin, mutta siihen se jäikin :D Idea oli ihan kiva, lehtiruotia ja solukkoa vihreällä ja sen päälle pinkkejä kukkia. Toteutus sitten ontui.

Jostain syystä en saanutkaan koko kynnelle tarttumaan noita leimoja, vaikka hyvin siirtyivät leimasimeen. Lisäksi huomasin, että mun kynnet on liian pitkät niille XL-laatan kuvioille, missä on se tippijutsku. No, loman jälkeen lyhenee kynnet, kun työnkuvani muuttuu ja sitten en varmasti pärjää enää pitkillä.

Mutta siis. Kun olin jotenkuten saanut kokokynnnenleimat paikkailtua, yritin sillä XL-stamperin pienemmällä päällä leimata pinkkejä kukkia. Mutta en saanut niitä siirtymään kokonaan edes leimasimeen? Päädyin sit laittaan kukkatarroja, ja huomasin että ne on vanhentuneet. Ihan kuivia ja kovia, ja reunat repsotteli. Laitoin tarrat sormeen kerrallaan ja samantien Seche päälle. Näillä on sit tähän asti pärjätty.
En kuvannut sitten näitäkään, lupaan yrittää ryhdistäytyä taas tässä asiassa! Lakkana Orlyn Frisky, ja leimaamisessa käytetty GOSHin Metallic Greeniä ja XL-laattaa L.

En meinannut näitä ensin julkaista ollenkaan, mutta vaikka mun toteutus ontui, voi joku saada silti jotain vinkkiä omiin lakkauksiinsa ;)

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on vaan aina jos kaikki ei mene putkeen, niin en tykkää koko kynsistä enää sitten :D

   Poista
 2. sama juttu täällä noitten leimojen kanssa, varsinkaan peukun kynteen ei meinaa riittää millään.. mutta niillä saa leimattua silti ihan kivan puolikuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäki kun luulin, kun XL-laatan kun tilasin, että kyllä nyt piisaa :D Leveys on kyllä riittävä sentään. Tuo puolikuu on muuten hyvä, pitänee kokeilla :) Sit osa niistä kuvioista onneksi yläreunasta loppuu niin, ettei haittaa vaikka jää vajaaksi.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse en vain niin välittänyt, mut se tuli varmaan jo selväksi ;)

   Poista
 4. Ilman tuota tarinaa olisi vaikea uskoa, että näiden kanssa on ollut jotain hämminkiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Eli olis vaan pitäny olla hiljaa, mut se ei vaan ole mun tyylistä :D

   Poista
 5. nätithän nuo ovat ! :)

  VastaaPoista
 6. Näyttää niin elävältä ja kivalta toi kynsien pinta! On kyllä tosi kivat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo oli kyllä jännä kuvio :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)