07 huhtikuuta, 2012

Pääsiäiskynnet 2012, pääsiäispupu on vähän surullinen

Tässä tämän tytön pääsiäiskynnet. Vähän lapsellisuutta kehään näin pääsiäisen kunniaksi ;) Pupu on vain vähän murheellisen näköinen, sillä on varmaan munat hukassa :D

Väreiksi iloisia ja hempeitä pastelleja, ja kuviksi kaikkea pääsiäistä.  Ei näistä nyt paljoa sanottavaa ole, itse tykkäsin tuosta crackle-lakasta munankuorena. Koristelut on tehty dotting tooleilla, lakkojen omilla siveltimillä ja nail art -lakoilla. Harkitsin akryylivärien käyttöä, mutta en ole vieläkään jaksanut  opetella niitä :P Nämä ei nyt mikään varsinainen taidonnäyte ole, mutta ihan kivat näistä silti tuli.






Tässä olikin sitten huikea kasa lakkoja käytössä, luettelen ne vain peräjälkeen, kun listasta tuli muuten niin pitkä. Essieltä Borrowed and Blue ja Lilacism. IsaDoralta Mellow Yellow ja Marzipan. Kiss-lakat White, Black, Soft Blue, Beach Green ja Beach Pink. MNY 341 ja OPIlta Panda-monium Pink, White Shatter ja Alpine Snow. Aluslakkana tuttu Nail Armor ja päällyslakkana Konadin Top Coat.

Tämän päivän postaus tuli jo nyt, kun illaksi on kaikenlaista kivaa suunnitteilla. Terassi on viimeistelty, grillissä on kaasua ja kohta kauppaan hakemaan herkkuja. Kunhan pojat tulevat trullittelemasta. Sain kuin sainkin meikata ne, ja tein heille mustat naamiot. Pidetään nyt lasten kuvat kuitenkin erillään kynsiblogista, vaikka meinasinkin ne ensin laittaa ;)

Tänään sitten innoissaan kokeilemaan Holland-kokoelmaa, kun näistä pakollisista teemakynsistä on päästy ;)

Iloista pääsiäisenaikaa kaikille!

13 kommenttia:

  1. Onhan noi tosi kivat. :)

    Sulle olis tunnustus: http://pilvihattaraa.blogspot.com/2012/04/251.html

    VastaaPoista
  2. Ompa söpöt pääsiäiskynnet! Varsinkin tykkäsin noista pajunkissoista ja kekseliäästi olet kyllä cracklea käyttänyt! :) Ja iloista pääsiäsitä sinnekin päin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Prisman kassakin ihasteli kynsiä, ja erityisesti noita pajunkissoja :D

      Poista
  3. Voi naww miten söpöt <3 Pupu on lempparini! Ihastelen täällä aivan tohkeissani kaikkien muiden ihania pääsiäiskynsiä, koska en omia ehtinyt tekemään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on vähän tommonen ristihuuli :) Mä en ensin meinannut lähteä tähän pääsiäisjuttuun, mutta eilen olikin aikaa värkkäillä.

      Poista
  4. tosi hienot kynnet! :)

    VastaaPoista
  5. Hyvää pääsiäistä sullekin!:D Ihanat kynnet, ainakin lakkoja olet saanut paljon käytettyä;) Ihana tuo tipu munankuorien sisällä! Mäkin tein tipuja ja mietin miten sitä munankuorta olisi voinut jättää, niin jätin sitten kokonaan munattomiksi ne tiput:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sai tosiaankin kokeiltua parit Kissin lakat, jotka on ollut rästissä :D Voi tipusia, mutta onneksi olivat söpöjä silti ;)

      Poista
  6. Oih kuinka söpöt pääsiäiskynnet. :) Itse ei milleen saisi noin nättiä jälkeä aikaiseksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tarpeeksi helpot kuviot valitsin, ei mitään liian pieniä piperryksiä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)