30 huhtikuuta, 2012

Holoranskis

Oon tuota ihanuus Nufua halunnut taas käyttää, ja jostakin ranskis tuli mieleen. Varpaankynnetkin oon jo meinannut lakata sillä :D Muuta ranskiskoristelua ei vain tullut suunniteltua, että ihan yksinkertaista sitten muuten. Mutta ei tämä lakka paljoakaan seurakseen vaadi ;)

Kynsien pohjalla IsaDoran SecondNailia pari kerrosta, oon huomannut sen toimivan ranskiksissa paremmin kuin ColorClubin Milky White. Vaikka aivan järkyttävän keltaiset mun kynnet siltikin on :D Sen päälle laitoin vielä pari kerrostaOPIn I Juggle...Meniä, kun en ole sille käyttöä keksinyt. Mutta ihan kivasti se tähän sopi, auringossa kynsillä näkyy vain kärkien holoefekti, varjossa sitten tulee paremmin tuo IJM esiin.

Tämä Nufu ei ollut helpoimmasta päästä tippilakkana, tahtoi kuivua liian nopeasti ja klimppiintyä, kun on niin kuivahkoa. Kolme kerrosta laitoin, ettei jäänyt kaljuja kohtia. Sain ihan itseä tyydyttävät rajat, mutta reunustin ne kuitenkin vielä hopeaglitterisellä koristelakalla. Sitten kynsipedille piti vielä saada vähän jotain, niin laitoin kirkkaat sydänstrassit.

Mä tykkäsin näistä kovasti! Alimmassa varjokuvassakin näyttää kivalta, ja siinä vielä erottuu tuo I Juggle...Men.


-IsaDora, SecondNail, 2 kerrosta
-OPI, I Juggle...Men, 2 kerrosta
-Nfu'Oh, 065, 3 kerrosta kärjissä
-Kiss, Silver
-sydänstrasseja, saatu Sanna Taralta

Vielä kun ehtisi poistaa nämä tänään, ja laittaa vappulakkaukset tilalle! On ollut erittäin kiireinen vapaapäivä,  oon viettänyt puolipäivää taimistolla, ja toisen puolen keittiössä ja puutarhassa. Mutta ehkä kauppareissun jälkeen ennätän jotain laittaa, täytyyhän sitä jotenkin rentoutua ;)

8 kommenttia:

 1. Ihanat holoilut aurinkoisiin päiviin!!:)
  Hyvä että muillakin pitää kiirettä! Voi kun ehtisi ja vielä jaksaisi laittaa kynnet vappuun! Jotakin värikästä ajattelin 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tuota raaski pilvisinä päivinä käyttääkkään ;)

   Poista
 2. Onpas kaunis ranskisvariaatioa! Tykkään kovasti :) Ja mulla on sama tuska: ranskislakan alta tuppaa aina vähän näkymään, että kynnet on värjäytyneet. Nyyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi, kun olisikin joku tuote, joka oikeasti vaalentaa kynsiä! Tai ainakaan mä en ole vielä sellasta löytänyt :P

   Poista
 3. Ihanat kynnet (: nää on niin nätit!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)