01 huhtikuuta, 2012

Vanity Fairest ja Dive Bar

Ai niin, pitikö mun päivittää blogiakin? :D Oon ihan innoissaan lueskellut muiden blogeja, että oma meinasi unohtua ;) Nyt ei ole mitään ihmeellistä tarjolla, niin ajattelin laittaa parista essiestä swatchit.

Aloin eilen koittaan koko kynnen water decalseja, ja eihän siitä tullut mitään! Niin surkeaa räpellystä, etten kehtaa edes kuvia tänne laittaa :D Siihen pohjalle laitoin kolme kerrosta essien Vanity Fairestiä, jonka sitten satuin kuvaamaan.

Tässä Vanity Fairest. Tästä ei ihan ranskislakaksi ollut, oli vaikea levittää, ja vasta kolmannella kerroksella sain suht tasaisen värin. Tällä kyllä saa ihan hillityn tyylikkäät kynnet, jos sattuu tällaisesta tykkäämään. Minä en ;)Sitten Dive Bar. Nämä on lakattu pari-kolme viikkoa sitten, kynnetkin oli pidemmät, kun en ollut niitä vielä lyhentänyt (nyyh). Tämä on jännä duochrome, tummanvihreästä (tai mikä lie kukkoväri) heijastaa tummanviolettia. Tätäkin oli tosi vaikea levittää! Lakkaa en saanut sinne minne halusin, ja se raahautui ja pakkaantui :P Tätä lakatessa meni aikanaan niin kauan, etten silloin ehtinyt koristella enkä siivoilla rajoja. Ihan nätti lakka silti :) Kaksi kerrosta kuitenkin muistaakseni on. Tässä sata kuvaakin, oli hankala saada sävyjä kuvaan.

Jeij, voitin Vapeurs d'Acetone -blogin arvonnassa, ensi viikolla pitäisi siis saapua viisi pakettia :D Vitsit, mä en malta odottaa niitä kaikkia! Huomiselle on luvassa sitten räikeät kynnet, oon tänään ollut ihan kevät fiiliksissä :)

4 kommenttia:

 1. Onnea voitosta, huomasinkin sen!:D Hyvä että uskaltauduit kokeilemaan kokokynnen decaleja, vaikkei onnistunut;)

  Kivoja lakkauksia on tullut, erikseen en jaksa kommentoimaan ruveta mutta ne punaiset helmikynnet?! oli kivat;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Muut on saanut ne näyttämään helpoilta, muttei ne olleetkaan :D Uskon, että mulla oli vääränlainen päällyslakkakin... Mutta innoissaan pitää kaikkea kokeilla aina ;)

   Poista
 2. VIISI PAKETTIA?! hahhaah olen niiin kade, voi sitä pakettien tuomaa onnellisuutta ah :D Onneaonnea sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti :) Kolme tilausta, yksi kirppisostos ja yksi arvontavoitto, siinähän sitä on taas hetkeksi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)