18 huhtikuuta, 2012

Vertailua ja sarjakuvasydämiä

Tässä postauksessa on vertailua OPIn Holland-kokoelman lakoista I Don't Give a Rotterdam! ja I Have a Herring Problem. En ole paljoa vertaillut lakkoja, ja lisäksi olen surkea pukemaan ajatuksiani sanoiksi, mutta onneksi postauksessa on kuviakin ;)

Laitoin lakat joka toiseen kynteen. Pikkurilli, keskisormi ja peukalo on lakattu I Don't Give a Rotterdamilla. Etusormi ja nimetön I Have a Herring Problemilla.

IDGR on paljon kaveriaan sinisempi, kun taas IHHP on tummempi ja harmaampi. Molemmissa lakoissa on paljon isoa kultaista shimmeriä, joka näkyy hyvin kynnellä. Tietyissä valoissa ja kulmissa shimmerissä näkyy myös vihreän sävyjä.

IDGR on myös koostumukseltaan ohuempi, ja sitä laitoinkin kynsille kolme kerrosta, kun taas IHHP selvisi kahdella kerroksella. Kuvat on luonnonvalossa otettu, sateisena päivänä. Mutta kyllä näistä sävyeron näkee, pääasia että ovat samanlaisessa valaistuksessa otettuja ;)Koristelin nämä lisäksi sydämmillä, koska halusin kokeilla Orlyn Instant Artistia. Täytyy sanoa, että tilaan näitä kyllä lisää ;) Ainakin mustan vielä, koska Kissini musta ja valkea alkavat olla paksuja jo. Muita värejä Kissiltä riittää vielä, mutta kun tulee aika uusia meinaan hankkia näitä! En oikein osannut hahmottaa sydämien muotoa kynnelle, mutta niiden on silti tarkoitus olla paksut, ja vähän "sikinsokin" :D

-Orly, Nail Defense
-OPI, I Dont't Give a Rotterdam!, 3 kerrosta
-OPI, I Have a Herring Problem, 2 kerrosta
-Orly, Instant Artist, Crispy White
-Orly, Polishield

Ihan pakko hehkuttaa tuota Polishieldiä vielä, ei tunnu levittävän maalailujakaan, vaikka sutisi päältä monta kertaa :) Niinkuin ei sotkenut siirtokuviakaan! Tuosta Nail Defensestä ei ole paljoakaan hyvää sanottavaa, mutta meinaan käyttää kuitenkin loppuun. Kun vaihdoin Nail Armorista parisen viikkoa sitten tähän, on kynsistä katkennut jo kaksi kulmaa.

Siksi yritinkin nyt vihdoin saada kynsien mallia neliskulmaisemmaksi, mutta voi olla että palaan samaan malliin kuin ennenkin. En oikein osaa viilata näitä niinkuin haluan, enkä välttämättä edes tarkkaan tiedä mitä haluan :D Miksi muuttaa toimivaksi todettua systeemiä ;) Mutta ainakin kynnet sentään lyhenivät aavistuksen!

10 kommenttia:

 1. voitko linkittää sivun mistä tilaat noita opin lakkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. transdesign.com ja hakusanaksi sivuston hakukenttään opi :)

   Poista
 2. Aika jänskä kun en huomannut eroa joka toisessa kynnessä vasta kun luin sun tekstistä :D Mutta on tosi kivan näköiset kynnet! Ihania nuo sydämet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei se ero valtava ollut, mutta sen verran, että viitsin pitää molemmat ;)

   Poista
 3. Kiitos vertailusta, tästä oli apua! Nyt olen varma, että tilaan I don't give a Rotterdamin :) Ihania sydämiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, ja kiitos :) Kiva jos oli apua, itsekkin jos joutuisin valitsemaan vain toisen, ottaisin saman ;)

   Poista
 4. Kyselit tuossa joitakin postauksia sitten Mangonailsille kimppatilaukseen halukkaita. Jos sellaista jossain vaiheessa on tulossa, täällä olisi ainakin yksi halukas osallistuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu :) Laitatko minulle sähköpostia, niin saan sun osoitteen. Pysyy mielessä kiinnostuneet, ja laitan viestiä, kun alkaa olla aika käsillä ;)

   Poista
 5. Ihania sydämiä ja ihanat lakat! Jännä etten mäkään huomannu tota värisävyeroa ennenkuin luin tekstit kunnolla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse tykkäsin kans sydämistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)