05 huhtikuuta, 2012

Pieni magneettilakkavertailu

Eilen tosiaan kokeilin kaikkia magneettilakkojani kerralla :) Ei näistä kummosia vertailuja saa, kun en ihan osannut :D Mutta vähän osaan sanoa magneeteista ja levittyvyydestä.

Tässä ensin surkea kuva kynsistä (otettu sisällä puhelimella) ilman päällyslakkaa. Kynsillä lakkoja kaksi kerrosta.

Peukalossa Laylan Metallic Sky ja oma magneetti.
Etusormessa Color Clubin Hipnotic ja oma magneetti.
Keskisormessa China Glazen Instant Chemitry ja Color Clubin magneetti.
Nimettömässä saman merkin Pull Me Closer ja Laylan magneetti.
Pikkurillissä jälleen Laylaa.


Laylan ja Color Clubin pulloissa tulee magneetti mukana, Laylassa se on suoraviivainen ja Color Clubilla aaltoileva. Tämän perusteella Laylan magneetti vaikuttaa vahvemmalta. Pidin molempia lakan yllä n. 10 sekuntia. Ilmeisesti vaikutti, kun joidenkin kynsien kohdalla magneetti siirtyi vahingossa vähäsen, varsinkin nimettömästä sen huomaa. Huomasin myös kynsieni olevan tosi kaarevat, jolloin reunoille kuvio tulee huonommin.

Kaikki lakat levittyivät hyvin, Color Club oli ainoa joka oikeasti vaati kaksi kerrosta. Tai olisi yhdellä paksummalla varmaan selvinnyt, mutten tykkää laittaa paksuja kerroksia. China Glazea tahtoi tulla sutiin liikaa ja valua kaikki kynnelle, mutta mun kokemuksen mukaan se on ko. merkille aika yleistä muutenkin :P Laylan lakassa kuvio näyttää jännästi eri kulmissa kolmiulotteiselta, mitä en näiden muiden kohdalla ainakaan huomaa.

Laitoin kuitenkin päällyslakkaa, tietäen, että voi käydä huonosti :D Polishield hieman levitti magneettikuviota, mutta teki siitä samalla intensiivisemmän värisen. Yhtä huono kuva kuin aiemmin :P Mun suosikki näistä on pikkurilli, oli jännän näköistä, kun pidin magneetin viivaa kynsien suuntaisesti :)


Tässä vielä kuvat lakoista:


-Layla, 07 Metallic Sky
-Magnetic Force by Color Club, Hipnotic
-China Glaze Magnetix, Instant Chemistry
-China Glaze Magnetix, Pull Me Close

Mun piti esitellä viimeisetkin tulleet paketit, jotka tuli tänään kaikki kolme kerralla! Mieskin sanoi, että mulla oli tänään henk.koht. joulu, ja tunnelmaan sopi aamulla satanut lumi :D Taidan tehdä niistä taas erillisen jutun, tai esitellä ne sitten huomenna. Tämä oli niin pitkä postaus ;)

2 kommenttia:

  1. Minkä hintasia magneettilakat yleensä on? :) Tosi kivat lakkaukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä tykkäsin väreistä, vaikka kuviot menikin pieleen :) Siinä 14e pintaan tuntuvat olevan. Color Clubin ja China Glazen tilasin TransDesignilta muutamalla dollarilla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)