19 huhtikuuta, 2012

Metsäiset kynnet

Jos nyt aloitan postauksen vuodattamalla eilisestä päivästä, ja sitten voidaan siirtyä kynsiin :D Olin eilen kymmenen tuntia töissä, ja kotona nuorempi lapsista alkoi oksentaa. Olin juuri saanut aluslakan kynsille, kun siivoaminen alkoi :P Tilanteen rauhoituttua huomasin, että aikaa on enää tunti enne saunaa ja "pakollista" hiustenvärjäystä, joten jotain pikaista tarvittiin tänäänkin. Voi, kun olisi joku päivä oikeasti aikaa laittaa!

Ostin muutama viikko sitten Passion for Nails -blogikirppikseltä mm. yhden Zoyan lakan, joka on ensimmäinen minulle. En ole tälle värille keksinyt käyttöä, mutta kun oli tarkoitus jättää yksivärisiksi kynnet, lakkasin tällä. En suorastaan ihastunut tähän, ihan peruskamaa ainakin tämä pullo. Cremeksi kuitenkin ihan hyvä. Aika paksua oli, joten päätin tasoittaa jälkeä OPIn DS Top Coatilla, joka vähän levittää ja tasoittaa lakkaa.


Se kuitenkin kuivuu nopeasti, joten yhtäkkiä huomasin, että kyllä tähän ehtisi jotain leimatakkin. Valitsin myös kuvion, jota en ollut käyttänyt. Otin jo valkoisen lakan esiin, mutta yhtäkkiä päätinkin vaihtaa kultaiseen koska se mun mielestä sopi tähän niin hyvin. Tarkoitus oli leimata näihin muutakin, siksi ovat kynsien sivussa nuo lehdet. Muutin kuitenkin mieleni ja jätin ne näin.
-Orly, Nail Defense
-Zoya, Dree, 2 kerrosta
-Konad laatta m20
-Fab Ur Nails, Stamping Polish Gold
-Orly, Polishield

Ensin nämä oli mun mielestä epämiellyttävän syksyiset, mutta sitten päätin että nämä on sittenkin metsäiset eikä enää häirinnyt niin paljoa :D

Olin tänään kotona lapsen kanssa, kun ei sitä voinut koulunkaan laittaa. Pikaisesti ehdin kuitenkin lakata kynnet, magneettillakalla. Nyt kun mies tuli kotiin, täytyy lähteä viemään toista lasta luistelunäytösharjoituksiin, joten eipä sitten tänäänkään liikaa aikaa ollut :P Huomenna lupaan yrittää vähän panostaakkin, katsotaan miten käy :D

8 kommenttia:

 1. Kivathan nuo, ei hassummat ollenkaan "hätä"kynsiksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aikaahan näihin ei tosiaan mennyt juuri yhtään :)

   Poista
 2. Ei kyllä kaipaa mitään lisää. Hyvin sopii kulta tuon vihreän kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi muutin mieleni, valkoinen olis olltu liian jyrkkä :)

   Poista
 3. Mun mielestä nää on kivat kynnet :)

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä oudolla tapaa tosi kiva vihreä. :))

  Sulle olisi mun blogissa pienoinen tunnustuskin;
  http://my-nailsandmore.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta :) Mulle tulee tästä mieleen armeijanvihreä ja maastopuvut :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)