13 huhtikuuta, 2012

Sateinen päivä

Tarkoitus oli siis tehdä sateisen päivän lakkaus. Jotenkin tuo I Have a Herring Problem sopi tähän väriltään loistavasti :D Menin vain pilaamaan sen monet kerrat surkeilla koristeluilla, ja kolmannen kerran jälkeen en jaksanut enää. Laitoin vain hopeisen holotikkuhileglitterlakan (huhhuh!) ja päätin, että se saa esittää sadetta.

Ei tämä ole kaunis, eikä ihan rumakaan, tämä vain on.Mutta tuo I Have a Herring Problem oli tällä erää viimeinen minun Holland-kokoelmasta, ja se oli yksinään kyllä tosi kaunis, tässä vielä kuva pelkästään siitä.
-Orly, Nail Defense
-OPI, I Have a Herring Problem, 2 kerrosta
-Supreme, 80 Party Flakes, 2 kerrosta
-Orly, Polishield

Voi ei! Ollaan huomenna lähdössä reissuun Tampereelle hakemaan mulle "uutta" autoa. Tai siis matka on ihana, mutta tämä lakkaus jossa joudun sinne lähteä, aivan kamala. Vaikka oon ahkerasti haukkunut melkein kaikki tämän viikon viritelmäni pystyyn, tämä vie silti voiton kaikista :D Yritän ehtiä kirjoittaa ja ajastaa postauksen huomiselle, mutta jos en osaa/voi, näätte sen sunnuntai-iltana. Hyvää viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Todella kaunis lakka, taas vaihteeksi. Mutta mitä eroa on tällä ja I don't give a rotterdamilla? Onko mitään? Voisitko tehdä vertailun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä on harmaampi ja tummempi, lisäksi kultaiseen vivahtavat hippuset näkyvät tässä paremmin, kuin se shimmeri mikä I Don't Give a Rotterdamissa on :) Voisin pian vertailun tehdäkin, jos ensi viikolla saisin aikaiseksi ;)

   Poista
 2. On kyllä todella kaunis sininen lakka, ja mieleen tulee nimenomaan kesäinen sadepäivä. :)

  Pientä mainostusta: minun kynsiblogiani saa käydä selailemassa osoitteessa mumskis.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan simppelit kynnet :) Meillä satoikin koko päivän, ja vielä piti käydä saman aikaisesti kalastamassa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse en ole kalanaisia, mutta eikös sateella pitäisi tulla hyvin kalaa? ;)

   Poista
 4. Kyllähän näistä vesisade tulee mieleen, eli siinä mielessä onnistunut lakkaus!

  Ja mun kynsillä on tällä hetkellä pelkkä aluslakka, joten on nää siihen verrattuna aika loistolakkaus. Jos yhtään lohduttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Voishan se lohduttaa, jos olisin vahingoniloinen :D Tuo olikin ihan hyvä huomio, itsellä ainakin oli lakkaus kuinka surkea tahansa, on se parempi kuin pelkkä aluslakka ;) Mun kynnet on ihan järjettömän keltaiset...

   Poista
 5. Ei ne rumat ole missään tapauksessa. Kaunis väri ja sateisetkin :) Mutta niin tiedän tuon itsekritiikin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onhan sitäkin ihan hyvä olla, muuten ei tapahdu kehitystä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)