17 huhtikuuta, 2012

Holoa ja pilkkuja

Tein eilen vain pikaisen lakkauksen. Olin tänään koulutuksessa, enkä halunnut mitään kovin raikeää, vaan ihan yksinkertaista ja huomaamatonta. Ajattelin sitten kokeilla Color Clubin Worth the Risquea, ja sen kaveriksi suorastaan pyysi päästä Fashion Addict, kun näin nämä kaksi lakkaa vierekkäin.

No, ainakin koristeluista tuli sitten huomaamattomat :D Worth the Risquessa oli yllättävänkin voimakas holoefekti, mitä taas mun Fashion Addictissä ei ollut. Lisäksi FA on suht ohutta, josta syystä väri ei ollutkaan kynsillä niin voimakas. Reunustin kynsinauhat pilkuilla, ja ihan kivalta se näyttää, sen vähän mitä näkyy :D Tykkäsin, ja pitääkin kokeilla voimakkaammilla väreillä joskus :)

Livenä pilkut kuitenkin erottuivat vähän paremmin kuin näissä kuvissa. Kuvat otettu kaikki luonnonvalossa, ensimäinen auringossa, toinen varjossa ja kolmas varjossa salamalla.

-Orly, Nail Defense
-Color Club, Worth the Risque, 2 kerrosta
-Color Club, Fashion Addict
-Orly, Polishield

Tänäänkin oli inpiksen puutetta, mutta onneksi lukijani Jane oli esittänyt postaustoiveen, OPIn I Don't Give a Rotterdamin ja I Have a Herring Problemin vertailu. Toteutin sen tänään, sopi harmaaseen ja sateiseen päivään jälleen loistavasti, mutta tästä lisää sitten huomenna. Eli postaustoiveita saa todellakin esittää, niitä on sitten mukava toteutella näin jos inspiraatio on itseltä hukassa ;)

6 kommenttia:

 1. No jos tässä nyt ihan tilaustöitä lähtee öööö... tilamaan... niin http://rakkauskynsiin.blogspot.com/2012/04/raitahirvitykset-ja-paljon-uusia.html postauksen uudet OPIt, ennen kaikkea se turkoosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin lakata niillä, mutta sitten kun paistaa aurinko :D Näin kirkkaat värit haluan saada kuvattua kunnon valossa, ettei niiden kirkkaus kärsi ;)

   Poista
 2. Ihana, ihana hololakka <3 Odottelen vertailua innolla!

  VastaaPoista
 3. Miksi tuo hololakka näyttää sulla kivemmalta kuin mulla?! Eli pitäis kai kaivaa tuo esiin ja kokeilla taas :) Ekana kun en innostunut ihan kauheesti, kun ei ollutkaan niin kiva kuin aattelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan tästäkin kaksi versiota liikkeellä, niinkuin Fashion Addictistä tuntuu olevan. Itsellä on FA:n ei-holoversio, mutta oon nähnyt sitä holonakin... Tämä taas yllätti mut positiivisesti, lakan kohdalla kun luki, että "not holographic color" :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)