16 huhtikuuta, 2012

Glitteryliannostus

Tällä kertaa näytillä reissussa lakatut kynnet. Edellisessä lakkauksessa en viihtynyt, vaikka se ainakin eilisten kommenttien perusteella oli joidenkin mieleen ollut ;) Onneksi olin ottanut mukaani alus- ja päällyslakan, ja pari värilakkaa.

Lakat, jotka olivat mukana, olivat Metallic 4 Life, luottolakkani nopeisiin ja näyttäviin kynsiin, ja jostain syystä myös Divine Swine. Oon Divine Swinea käyttänyt kerran aiemmin mustan päällä. Hetken mielijohteesta sudin sitä kerroksen Metallic 4 Lifen päälle :D En uskaltanut uusia lakkoja kokeilla, jos eivät olisikaan sopineet ihonsävyyni, ja oli kiire baarikierrokselle ;) Onneksi en pahemmin osunut kynsinauhoille, ja lakkausten reunoista tuli siedettävät. Näitä gliiterlakkoja on melkoista tuskaa siistiä, niin tällä kertaa en edes viitsinyt.

Melkoiset glitterpommit näistä tuli, ja vielä kiiltoa antavan päällyslakan ansiosta superkimaltavat. Kuvat on otettu seuraavana päivänä, jolloin enin kiilto oli jo kulunut pois. Lisäksi DS:n fuksian väriset glitterit näyttää kuvissa violeteilta :P

-Orly, Nail Defense
-OPI, Metallic 4 Life, 2 kerrosta
-OPI, Divine Swine, 1 kerros
-Orly, Polishield

Näissä jouduin viettämään lauantai-illasta maanantaihin, pari tuntia sitten vasta ehdin ottaa pois. Mielessäni kauhistelin, millaiset nämä olisi poistaa, mutta yllättävän nätisti ne sitten lähti.

Olen alkanut kyllästymään mun kynsin malliin/muotoon. Nyt on taas mukavan kauan kynnet kasvaneet lohkeilematta ja liuskoittumatta, eikä ole tarvinnut muutenkaan viilailla pitkään aikaan. Ehkä sitä vain ajan mittaan kyllästyy? Olen aika surkea viilaamaan, jotenkin se visio ei vain toteudu niinkuin oli tarkoitus. Olen viilannut liikaa "kulmia" pois, ja suoraa reunaa ei kynsien sivuilla ole kuin reilun millin verran. Lisäksi kynnet kaareutuvat kärjistä, mitä pitemmiksi kasvavat. Voi olla, että joku päivä kynnet lyhenee reippaasti, jos löydän aikaa pitkälliselle viilaussessiolle ;) Jos sitten vihdoinkin saisi leimattua Konadin kokokynnenkuvioitakin. Tai sitten voi olla, etten uskalla tehdä näille mitään, ja lyhennän vasta sitten kaikki kun joku kynsi katkeaa :D

16 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! Glitteriä ei voi koskaan olla liikaa :3

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä edellisen kommentin kanssa, sitä ei koskaan voi olla liikaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varsinkaan, jos on lähdössä viettään iltaa :D

   Poista
 3. Aivan ihanat glitterpommit!:)

  VastaaPoista
 4. Ah! Aivan upeat! Kyllä glitterillä saa mällätä oikein kunnolla ;)

  VastaaPoista
 5. Mahtavan väriset ja glittereineen upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) DS näyttää kyllä hyvältä mustan päällä :)

   Poista
 6. Nää on kyllä hauskat ja sopivan överit! Vois itsekin kokeilla jotain vähän vastaavaa kun omistan kanssa tuon ivine Swinen ja oon miettinyt, millaisiin lakkauksiin sitä testaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ei ollut ainakaan mun makuun liikkaa, ehkä en kuitenkaan arkena käyttäis ;) Tummien päällä DS ainakin näyttää ihanalta, seuraavaksi ajattelin kokeilla kaveriksi vaaleanpunaista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)